Máte někdo zkušenost s garancí od SkyPicker? Pokud mi uletí přípoj lowcostu, fakt mi najdou a zaplatí náhradní let? Pracovnice helpdesku to tvrdila, nicmene podminky na webu jsou dvojznacne. Pokud to skutečně funguje, je to velká motivace používat je. .

Skypicker.com / Kiwi.com

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Podarilo se vam tedy benefity na letenky uplatnit jinak nez prostrednictvim webu ehotel.cz (pres kiwi nebo pres pelikan)? 

Stale se mi tam totiz nelibi ta nutnost zakoupeni poukazu na ubytovani za mininalne 500 Kc, ac i to muze jit z benefitu.

0 Citovat

Kdysi šly uplatnit i na Letuška.cz. Stačilo zaplatit benefitní MasterCard jako platební kartou. Už to nejde? Pak to ale covid stejně všechno porušil a Letuška má fakt nehezké podmínky.

0 Citovat

Prodejce letenek Kiwi se znovu propadl do ztráty, činí téměř čtvrt miliardy korun

https://1url.cz/UJRRW

5 Citovat

Nepochybně ve Forbesu vyjde co nevidět oslavný článek, jaký je ten Dlouhý vizionář...

6 Citovat

Tak on Forbes podle me slouzi prakticky hlavne ke zverejnovani placenych PR clanku pro firmy, ktere hledaji investory nebo to chteji majitele cele prodat..

4