Máte někdo zkušenost s garancí od SkyPicker? Pokud mi uletí přípoj lowcostu, fakt mi najdou a zaplatí náhradní let? Pracovnice helpdesku to tvrdila, nicmene podminky na webu jsou dvojznacne. Pokud to skutečně funguje, je to velká motivace používat je. .

Skypicker.com / Kiwi.com

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Dlouho to pr fungovalo tak, ze Ryanair prisel s enjakym opptrenim, ktere melo Kiwi zabranit delat objednavky. A vyvojari kiwi to behem 15min vyresili jinak. Ryanairu pak trvalo treba mesic zareagovat.

Vyuzivali zkratka toho, ze jsou mensi, flexibilnejsi a zamerenim softwarova firma. A co si budeme povidat, pokud aerolinkam neco nejde, tak je to software, weby a uzivatelska privetivost.

0 Citovat

Já měl za to, že největší zdroj příjmu bylo pro Kiwi odškodnění pří zpoždění, kterého se museli zákazníci při kiwi garanci zříct...

0 Citovat

Skôr všetky tie poplatky za služby (batožina, sedadlo, atď.), ktoré sú často zadarmo už v cene letenky pri long haul letoch :)

0 Citovat

Ta cisla by byla zajimava. Ale IMHO i tohle bylo v minusu (kde jinde by naukumulovali ty obrovske ztráty). 

Neprekvapilo by me, kdyby letenky kupovane na posledni chvili, ktere museli lidem, kterym uletelo letadlo, zajistit, prijem z kompenzaci vice ci mene eliminovaly.

0 Citovat

A jaké tedy musí být splněny podmínky pro uletění letadla? Nikde jsem to nenašel. 

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

Neprekvapilo by me, kdyby letenky kupovane na posledni chvili, ktere museli lidem, kterym uletelo letadlo, zajistit, prijem z kompenzaci vice ci mene eliminovaly.

 

Oni maji ty podminky napsane tak, ze kdyz je to moc drahe, tak tu nahradni letenku celou uhradit nemusi. Nemam osobni zkusenost, ale nekde jsem treba cetl, ze kdzy nekomu uletel v Milanu spoj na Barcelonu, navrhli, ze zaplati misto toho autobus (temi lokalitami si nejsem jisty).

0 Citovat

Jsou napsane tak, ze narok na “garanci kiwi”, cili vraceni penez ci nahradni letenky mate v minimu pripadu.

Nicmene zreknuti se kompenzace od letecke spolecnosti ve prospech kiwi je jen v pripade, ze doslo k uplatneni zaruky kiwi (vraceni penez, ci zajisteni nahradni letenky).

Cili kompenzace od aerolinky (pokud ji vubec vyplati aerolinka) jde ke kiwi jen v pripade, kdy je zkasnete o vraceni ceny nebo o nahradni letenky.

Nevim, me prijde, ze to moc matematicky jako nejaky velky terno (pro kiwi) nevychazi.

0 Citovat

Se teď dívám na Tmobile verzi, a třeba CRL to nabízí FR s přestupem, ale ten přímej ne. Možná budou jenom špekulovat s "garancema", za který si přihodí:-)

0