Chci letět do Londýna někdy v červnu. Kdy si myslíte, že je nejlepší koupit letenku? Cca měsíc před? A na jakou částku by mohl wizz/ryanair klesnout v červnovém období? Jde mi i o rezervaci autobusu z letiště a pak dále po UK. Vidím to na to, že si zabookuju bus dopředu na nějaký "nešpičkový" termín (úterý, středa) a budu čekat až to alespoň trochu padne. .

Praha - Londýn

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Chci letět do Londýna někdy v červnu.
Kdy si myslíte, že je nejlepší koupit letenku? Cca měsíc před? A na jakou částku by mohl wizz/ryanair klesnout v červnovém období?
Jde mi i o rezervaci autobusu z letiště a pak dále po UK. Vidím to na to, že si zabookuju bus dopředu na nějaký "nešpičkový" termín (úterý, středa) a budu čekat až to alespoň trochu padne.

0

neviem, ci hladas spiatocnu, alebo jednosmernu, teraz uz ma Ryanair terminy PRG-STN za 799CZK v juni/cervnu (8,9,15,16,21,22,23), to mi pride OK cena, klesnut to samozrejme moze, ale kedy a kolko to nikto nevie smiley Ale aspon budes mat pokoj, ze si kupila let za prijatelnu cenu a mas dost casu na to napasovat autobusy a dalsi program.

0
1 reakce