Ahoj, v júli sme pozvaní na svadbu v Portlande, Oregon. Chceli by sme túto cestu do USA využiť a spojiť s nejakým roadtripom, ktorý by sme zakončili práve v Oregone. Nejaké tipy na požičanie auta, zaujímavé trasy...? Takisto nejaké tipy na letenky - júl bude asi cenovo drahší....odlet okolo 2.7. z BA, PRG, BUD, Viedeň, Berlín, Mníchov, atď. Oplatí sa riešiť aj multicity letenky? Alebo to radšej smerovať na rovnaké miesto príletu a odletu...? Vopred ďakujem. .

USA - roadtrip so zakončením v Oregone - Júl 2016

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,
v júli sme pozvaní na svadbu v Portlande, Oregon. Chceli by sme túto cestu do USA využiť a spojiť s nejakým roadtripom, ktorý by sme zakončili práve v Oregone. Nejaké tipy na požičanie auta, zaujímavé trasy...?
Takisto nejaké tipy na letenky - júl bude asi cenovo drahší....odlet okolo 2.7. z BA, PRG, BUD, Viedeň, Berlín, Mníchov, atď.
Oplatí sa riešiť aj multicity letenky? Alebo to radšej smerovať na rovnaké miesto príletu a odletu...?
Vopred ďakujem.

0

K Oregonu jako takovemu mam zapisky z prednasky Martina Loewa, my jsme tama na roadtripu taky projizdeli, ale bylo to ke konci roadtripu az tolik jsme tam toho nevideli

Co se tyka auta, nejlepsi je asi pres nejakeho (evropska) brokera, pak jen vytisknout voucher, na letisti ukazat voucher a jet... je jich celkem dost, holidayautos.com, rentalcars.com a jeste ten jeden znamy s nemeckym nazvem, na ktery si nevzpomenu.

Letenky je brzo resit, ale troufal bych si tvrdit ze pokud to nechces delat uplne mega lowcost, tak i z Prahy pujdou sehnat za rozumne ceny, i kdyz je jasne ze v cervenci to bude pres 20 tis. Sestra mela tehdy letenku PRG-SFO-PRG za cca 21 tis odlet konec 19. cervna a navrat 2. srpna, ja letel o neco driv a bylo to o par tisic levnejsi.

0 Citovat

Vyhoda letnich letenek je hlavne v tom, ze jsou stejne drahe cely rok, takze kdyz este pockas 2-3 mesice tak tim nic neztratis smiley myslim ze 20k je strizlivy odhad s nejakou akci - nedavno sem koukal na letenky do Portlandu na skoleni (monkey i business class) a nebyla to zadna sranda - letenky timhle smerem stoji standardne 30k (z PRG) - mozna bych mrknul po nejake akci na East Coast a zkusil chytit lokalni let do Portlandu nebo SF / SEA..

0
2 reakce