Ahoj, moja znama z Peru (Lima) by rada navstivila Prahu. Chcel by som sa opytat a nechat si poradit ako na lacnejsie letenky do Europy. Urcite by to pomohlo, kedze ceny v opacnom smere su uplne inde ako z Europy tam. Z vyhladavacmi som sa dostal niekde na 29000,- (odlet koniec februara). Nepoznate nejaky vyhladavac, resp. stranku orientovanu na Juznu Ameriku? Netusim, ci nieco take je, kedze tam to lietanie do sveta nie je pochopitelne az take popularne ako u nas. Dakujem. .

Lima - Praha

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj,

moja znama z Peru (Lima) by rada navstivila Prahu. Chcel by som sa opytat a nechat si poradit ako na lacnejsie letenky do Europy. Urcite by to pomohlo, kedze ceny v opacnom smere su uplne inde ako z Europy tam. Z vyhladavacmi som sa dostal niekde na 29000,- (odlet koniec februara).

Nepoznate nejaky vyhladavac, resp. stranku orientovanu na Juznu Ameriku? Netusim, ci nieco take je, kedze tam to lietanie do sveta nie je pochopitelne az take popularne ako u nas.

Dakujem.

0

Řešíme obdobný problém s letem z JV Asie do J Ameriky.

zkus projít zahraniční weby s akčními letenkami ze seznamu na http://www.cestikon.cz/zahranicni-weby- ... levne-com/
pro J Ameriku potom najdeš specifické forum skrz jeden z těchto odkazů. Nečekej ale zázraky. Condor má nejlevnější letenky přes atlantik, ale najdi odkud lítá

0 Citovat

PavelaPavla: vdaka, popozeram sa ci nieco nenajdem. Zazraky ozaj necakam smiley

0
2 reakce