ahojte, měl někdo zájem o letenky pro 2 osoby na Tenerife z Krakow 24. února - 3. února s Ryanair? Cena letenek byla 7 tis. Kč Kvůli práci, ve které mi zrušili dovolenou, nebudeme moc vycestovat. Neporadíte, jak to vyřešit? Děkuji moc .

Ryanair Krakow - Tenerife (South) 24/2 - 3/3 2016

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

ahojte, měl někdo zájem o letenky pro 2 osoby na Tenerife z Krakow 24. února - 3. února s Ryanair? Cena letenek byla 7 tis. Kč Kvůli práci, ve které mi zrušili dovolenou, nebudeme moc vycestovat. Neporadíte, jak to vyřešit? Děkuji moc

0

Ahoj, vyřešit se to dá tak, že nepoletíte, letenky jsou bohužel ale prakticky neprodejné. Změna jména stojí 110EUR za jeden směr a jednoho pasažéra, což je cena větší, než aktuální cena nových letenek, takže si je v tuto chvíli od vás nikdo nekoupí.

Jsou pouze 2 možnost:
1. Počkat do doby krátce před odletem a doufat, že aktuální cena bude v tu chvíli vysoká a zároveň v tu chvíli najdete zájemce, který si od vás letenky přesně na ten termín a tuto destinaci koupí. Na vás pak ale zbude max. aktuální cena letenky zmenšená o 110EUR za každý směr a každého pasažéra.

2. Najít zájemce, kteří mají přesně stejné jméno jako vy. Pak lze prodat letenku beze změny jména.

Šance úspěchu jsou v obou případech minimální.

0 Citovat

Samozřejmě existuje ještě třetí možnost - prodat letenky se zapůjčením občanky. Takže zájemce poletí na jméno původní a nic se v rezervaci měnit nebude.
Tahle varianta asi není pro každého smiley

0 Citovat

Ještě doplnění - bod 1. lze aplikovat i pouze na 1 směr samostatně. Pokud aktuální cena jednosměrné letenky na daný termín přesáhne 110EUR, je možné prodat samostatně jednosměrnou letenku změnou jména.

0
3 reakce