DObry den, prosim o radu/vysvetleni..když si ve skyscanneru zadam letenky, ktere chci a zvolim vyber z celeho mesice, tam si najdu, pro mne nejlepší variantu ceny, oznacim je, dam vybrat, tak mi stejne vyjede v dalsim okne cena jina?? Jak je to mozne?? Konkretne Praha-Heraklion, dam vyber z celého mesice, vyberu odlet 17.8. (2077kc) zpet 24.8. (2076kc), oznacim, dam ZOBRAZIT LETY a zacne to nacitat a nabidne mi to ke koupi letenky za celkovou cenu 4908 kc, tak to moc nechapu...Dekuji za radu! Michaela .

Skyscanner vyhledavani

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

17 reakcí

DObry den,
prosim o radu/vysvetleni..když si ve skyscanneru zadam letenky, ktere chci a zvolim vyber z celeho mesice, tam si najdu, pro mne nejlepší variantu ceny, oznacim je, dam vybrat, tak mi stejne vyjede v dalsim okne cena jina?? Jak je to mozne?? Konkretne Praha-Heraklion, dam vyber z celého mesice, vyberu odlet 17.8. (2077kc) zpet 24.8. (2076kc), oznacim, dam ZOBRAZIT LETY a zacne to nacitat a nabidne mi to ke koupi letenky za celkovou cenu 4908 kc, tak to moc nechapu...Dekuji za radu! Michaela

0

Mi to na tvůj termín nabízí normálně za 4153 Kč (s Aegean). Zkus jiný prohlížeč nebo vymazat cookies. Možná jsi to hledala víckrát a ono si to zapamatovalo a zvýšilo ti to na tvůj termín ceny. Párkrát se to tu řešilo, že se to někdy stává.

0 Citovat

Dekuji, vyzkousim. Myslite ze by mohlo cenu navysovat i to ze bych tech letenek potrebovala 8??

0 Citovat

Stoprocentně. Je možné, že za tu nejnižší cenu je těch letenek už jen pár. Zkuste si tam zadat vyhledávání pro 1 osobu a pak postupně zvyšovat počet a podle toho poznáte, kolik jich tam za danou cenu je a u které letenky se ta cena už navýší.

0 Citovat

Asi to tak bohuzel je:-(, myslite, ze se ta cena muze jeste zlevnit?? Samozrejme bychom jako skupina jeli radi co nejlevněji...a ještě jedna otázka, na matrixu jsem nasla, ze Travel service je ma za cca 3700kc, ale nejde to tam koupit, nevite kde bych to s touto cenou mohla koupit??? https://matrix.itasoftware.com/#view-de ... R2onk5000B

Moc dekuji!!

0 Citovat

Přes Matrix se letenky koupit nedají, vždy tě odkaze na oficiální Stránky aerolinek se


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

doporučuji používat anonymní okno v prohlížeči, pak vás to nebude sledovat:-)) dělá to i lufthansa či emirates smiley

0 Citovat

Ceny Travel Servisu v Matrixu jsou bohužel mimo, za ty se to nedá koupit nikdy.

0 Citovat

Prosim vás vie niekto ako dosiahnut v Skyscanneri aby mi ukazovalo ceny do všetkych destinací? Napr teraz si dam vyhladat z Viedne do Kamkoliv a termin najlacnejši mesiac. Zobrazí mi ten zoznam s cenami ale len pri 8-10 krajinach.Pri ostatnych je ''ziskat ceny''.Da sa to nejako spravit aby mi to ukazovalo cenu pri všetkych krajinach?

0 Citovat

Máš na mysli mapu světa? https://www.skyscanner.cz/inspir..._proc=true seznam by byl asi nekonečný.

0 Citovat

myslim toto https://www.skyscanner.net/dopra...e&ref=home
Edit: aha už som prišiel nato kde je problém.v Opere mi to všetko pekne vypiše v google chrome len 8 destinacií vid screen


skyscanner.jpg

0 Citovat

Levné letenky - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd Výborný vyhledávač je Aviasales. Funguje více jako agregátor vyhledávačů, takže vám vyhledá lety na různých internetových stránkách. Jejich vyhledávač tak využijete hlavně na vyhledání levných letenek po Evropě nebo po Asii, kde výborně umí vyhledávat navazující lety různých nízkonákladových společností.

0 Citovat

neposle to s nejakym referal kodem, kdy to pelikan naceni se slevou a znytek dostane od sky scanneru? :)

0 Citovat

Funguje to asi tak. A neplatí to len pri letoch, ale aj pri požičaní auta, kde niekedy je (vzhľadom k cene) ten rozdiel v požičaní napriamo a cez porovnanie na skyscanner dosť veľký.

Viď v prílohe, v rovnakom čase vyhľadané požičanie auta na letisku v Ammáne, v rovnakých termínoch, raz priamo cez holidayautos a raz cez skyscanner a následný preklik na holidayautos.


holauto-skyscanner.jpg
holauto.jpg

0 Citovat

Jede ještě na Skyscanner vyhledávání letenek s nejlevnější měsíc? Nemohu to nikde najít. Podobně jako u autopůjčoven mi zmizela politika správného účtování paliva.

Zkoušel jsem Chrome a Opera.

0 Citovat

" Nejlevnější měsíc " už mi taky nefunguje ...postrádám to už asi dva měsíce 😐 škoda ..

0 Citovat

A to je takový problém proskákat to pak přes celé měsíce? 

0 Citovat

.. tak to samozřejmě není .. ale je to jako zbytečná jízda z Brna do Vídně přes Bratislavu .. jak si zvykneš na přímej spoj, logicky ti pak ta zkratka chybí, i když ve výsledku se tam kam chceš nakonec dostaneš 😉

4
17 reakcí