Ahoj cestovatelé, dává Air China na dálkových letech (BUD-PEK) polštářek, špunty do uší a klapky na oči? díky .

Air China - servis

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

15 reakcí

Ahoj cestovatelé,

dává Air China na dálkových letech (BUD-PEK) polštářek, špunty do uší a klapky na oči?

díky

0

Polštářek s dekou by měl být standardem na letech delších než 6 hodin.

Klapky a špunty už ne, toto vozím vždy s sebou, v batohu to nezabere o moc víc než vytištěná letenka.

0 Citovat

Priprav se na maly legroom.

0 Citovat

A nemate nahodou niekto skusenost ci je mozne vyuzit vstup do tejto lounge ak mame prestup v PEK 7 hodin?
https://www.airchina.de/DE/GB/booking/lounges/

0 Citovat

ked mate 7 hodin preco nejdete do mesta? tipujem ze to je ten let Bud - PEK - BKK

0 Citovat

Ryhlou gastro prohlídku smiley pekingskou kachnu v čr neseženeš smiley

0 Citovat

my sme boli na cinskom mure smiley ale bolo to take dost natesno. nie vsetci si na to trufnu smiley ale mesto by malo byt v pohode stihnutelene

0 Citovat

Koukám na ten lounge, a měl by být použitelný pokud jsou lety vystaveny pod Air China. Celkem fajnová nabídka, hlavně sprchy vždycky přijdou vhod - lepší než tři kafe smiley

0 Citovat

je to let FRA - PEK - REP... lety su vystavene pod Air China... do mesta nechceme na ceste tam mame prestup 7 hodin a na ceste spat mame 15 hodin takze do mesta pojdeme na ceste spat, to by sme mali stihat za tych 15 hodin aj cinsky mur aj nieco z mesta... no skusim im napisat teda ci mozeme do tej lounge...

0 Citovat

LOUNGE u Air China

Má 2 roky stará zkušenost je taková, že jsem měl v Lounge smůlu. Říkali, že jsem si ho měl předem objednat. Byl jsem fakt neodbytný a zkoušel jsem se lounge domáhat několikrát jak v onom lounge, tak u stánků AirChina.

Letenky jsem měl od AirChina a přestup byl dostatečně dlouhý.

0 Citovat

Ve svém pokročilém cestovatelském věku jsem poprvé letěl čínskou aerolinkou,tedy Air China, která je papírově podle hodnocení jedna z nejhorších čínských, ale byl jsem příjemně překvapený.

V první řadě příkladným poprodejním servisem, přesto, že to byl let s upuštěným YQ, koupený přes tu nejproblémovější shit OTA (kvůli OJ routingu, který prostě jinde nešel), bez problémů jsem e-mailem s německým zastoupením vykomunikoval seating pro všechny účastníky zájezdu, aktivně nám nabídli hotel při přestupu a transit salónky. Odpověď e-mailem snad do hodiny, to se mně nikdy s žádnou aerolinkou nestalo. Navíc tady koupené přes ultra shit OTA a mohli mě poslat do...


Samotný let, vždyB 777 a A330 naprosto v pohodě, subjektivně se mi zdál v monkey class prostor na úrovni všech klasických aerolinek, rozhodně se mně nezdál nějak menší. Pěkné, mladé a ochotné letušky, angličtina v pohodě. Někde jsem četl, že trvají na vypnutých mobilech - blbost. Jídlo opět na úrovni (tedy stejně hnusné) jako u všech běžných aerolinek. Night pack tedy žádný nebyl, se špunty a klapkami na oči nepočítejte. Jediný rozdíl, neviděl jsem během letu roznášet tvrdý alkohol.  Letěl jsem podobný routing s BA a IB a CA rozhodně nebyli nejhorší... Asi jde o osobní preference, já při nočním letu hlavně hodnotím, jak se vyspím a tady to bylo v pohodě.

IFE pravda není dokonalé a má omezenou kapacitu zábavy, ale i tady se dá zabavit.

Přestupní salonek zdarma v PEK je tedy strašný, má smysl jen maximálně se tam napít studených nápojů, bylo to jak opiové doupě s teplotou 40C. Naštěstí klasický *A CA salonek je v pohodě, ještě lepší je zajet shuttlem do domácího terminálu a jít tam, je tam větší klid.

Další kladné body pro CA byl fakt, že při nočním odletu z KUL, kdy jsou alianční lounge (Royal Silk a Silver Kriss) už zavřené,  nepošlou hosty do přeplněné Plaza Premium, ale do MH Golden Lounge, která je mnohem větší i kvalitativně lepší.


Aby to nevyznělo, že z toho padám na zadek, to ne, ale poměr cena/výkon - zvláště v tomto případě byl výtečný a letěl bych klidně kdykoliv znova (za tuto cenu:-).

0 Citovat

Trvání na vypnutých mobilech jsem zažil u China Eastern, nějak jsem nepochopil, jak bych se měl připojit k internetu, kdybych ho měl rezervovaný. :)

0 Citovat

Cali, predpokladam, ze ten let byl z Bud? :-)

0 Citovat

MUC

0 Citovat

Vloni s těmi vypnutými mobily teda prudili.

0 Citovat

Jen ze zvědavosti (bude to asi zajímat více lidí zde). To vypuštěné YQ bylo celé nebo jen klasicky půlka?

0
15 reakcí