Ahoj, v termínu 21.6.2016 se snažím sehnat jednosměrný let z NY do LA. Nejlevnější se mi podařilo najít za 5500,- Kč s Delta Airlines. Nemáte někdo prosím zkušenost, případně tip na to, jak a kde by bylo možné sehnat levnější let? Jestli je to vůbec možné? Případně tip, zda se například nevyplatí s nákupem vyčkat, či dokonce kupovat až na poslední chvíli na letišti? Moc díky! Michael. .

Jednosměrný let - New York -> Los Angeles

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj,
v termínu 21.6.2016 se snažím sehnat jednosměrný let z NY do LA. Nejlevnější se mi podařilo najít za 5500,- Kč s Delta Airlines. Nemáte někdo prosím zkušenost, případně tip na to, jak a kde by bylo možné sehnat levnější let? Jestli je to vůbec možné? Případně tip, zda se například nevyplatí s nákupem vyčkat, či dokonce kupovat až na poslední chvíli na letišti?

Moc díky!
Michael.

0

Zkus se podívat po letech do Las Vegas, bývají někdy výrazně levnější. Pak už přesun autobusem by neměl být problém.

0 Citovat

Když jsem to sledoval loni, tak rozdíl byl teda dost výrazný. Bavím se o ceně okolo 70 USD do LV oproti 150-160 do LA. Neplatí to samozřejmě na víkendové lety, kde se zase cena trochu mění.

0 Citovat

Nejvyhodnejsi je spojeni z Chicaga, ale je mi jasne ze urcite uz mas letenku do NYC (nebo tam bydlis).. Krome skvelych tipu od kolegu bych urcite sledoval US deals na SF..

www.secretflying.com/usa-deals/

0 Citovat

www.secretflying.com je určitě dobré sledovat obecně, protože jsou dost aktuální a mají hodně tipů. V tomhle případě kdy má konkrétní datum a místo, tak je to hodně o náhodě.

0 Citovat

Protože mě eDreams vypekl s letenkami do LA, musím se na západ dostat z NY. Má někdo zkušenost, kam se reálně mohou dostat cenově letenky nejlépe z JFK a okolních letišť do Kalifornie nebo Vegas na přelomu června a července? Je mně jasné, že chleba se bude lámat někdy na konci dubna/počátku května, ale co lze z historie čekat. Nebo existuje nějaký optimální routing? Situaci samo bedlivě sleduji, na očekávané akce je ale určitě brzy. Díky.

0
5 reakcí