Kanárské ostrovy
Jo, úplně v pohodě. My jsme takhle letěli na týden jen s příručákem a ještě jsem si pak říkal, že jsem polovinu věcí vezl úplně zbytečně, protože jsem je ani nevytáhla. Jediný, na co bych si dala fakt pozor, jsou ty rozměry. Poslední dobou to na letištích docela hlídají a když nesedí, umí to zbytečně prodražit. Já jsem si pořídila bágl přímo na velikosti pro lowcosty, takže jsem nemusela nic řešit ani stresovat u kontroly. Kupovala jsem ho z Nejkufry. Mám takovej s hodně kapsama, takže se do něj všechno dobře poskládá a člověk v tom nemusí pořád něco přehrabovat. Za mě na takový týden úplně ideální a hlavně bez zbytečných nervů na letišti.
Nejkufry, to tady dlouho nebylo. To je ta firma, co ti prodá použitý kufr jako nový a odmítá reklamace, když jim vracíš ty šunty.
Jeden známy s nimi (Nejkufry) istý čas spolupracoval ako obchodný zástupca. Podľa toho, čo spomínal, vykupujú na západe poškodené a zničené značkové kufre, dajú ich repasovať a tu ich predávajú ako nové. Akurát je to ich obchodné tajomstvo, tak sa vždy snažia túto informáciu poprieť.