Zdravím, chtěla bych poprosit, zda nemáte tipy, rady, jak se nejlevněji dostat do Barcelony v termínu duben-květen tak na 4-5 dní. Jestli letadlem, vlakem, letět z Prahy nebo jiného města, jestli se vyplatí koupit třeba letenky už ted za 4tis. nebo počkat, zda to bude ještě levnější (v což doufám děkuji moc .

Barcelona

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím, chtěla bych poprosit, zda nemáte tipy, rady, jak se nejlevněji dostat do Barcelony v termínu duben-květen tak na 4-5 dní. Jestli letadlem, vlakem, letět z Prahy nebo jiného města, jestli se vyplatí koupit třeba letenky už ted za 4tis. nebo počkat, zda to bude ještě levnější (v což doufám smiley . Nejsem moc zdatná cestovatelka, proto uvítám jakékoliv rady smiley děkuji moc

0

najalcnejsie je asi pesi, ale pozri Ryanair z Bratislavy do Girony..su tam teraz na tvoje terminy letenky za cca 50-70 euro.

0 Citovat

Když jsi nenapsala, odkud jsi, je těžké ti radit... Do Barcelony se nejlevněji dostaneš z Bratislavy a z Vídně. Já osobně doporučuji letět přímo na hlavní letiště BCN (El Prat), cestou z / na letiště Girona, ztratíš zbytečně moc času a zaplatíš jízdné.

Podívej se www.azair.cz - z Vídně a Bratislavy je na duben možné najít mnoho přímých spojů do BCN pod 3 tis., z Prahy do 3,5 tis. - 4 tis. Kč

0 Citovat

Mladá Boleslav

0 Citovat

Pro prahu zkus toto, třeba něco objevíš

Cena kolem 3590

http://www.pelikan.cz/cz/calendars/list ... d=cce47f08.

0 Citovat

Tak jsem nakonec našla toto smiley
https://www.pelikan.cz/cz/deals/show/ba ... d=cce47f08

0
5 reakcí