Prosím o radu. Je nás 7 a rádi bychom letěli, bohužel v high season - druhá půlka srpna s danými daty kvůli zaměstnáni, na Bali se 3-denním stopoverem v Singapuru. Ted mi vychází nejlevněji letenka s Emirates (jen přelet DEnpasar Singapur s JetStar) za 19500 na osobu celkem. Myslíte - brát, nebo čekat? Díky. .

Letenka na Bali se stopoverem

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Prosím o radu. Je nás 7 a rádi bychom letěli, bohužel v high season - druhá půlka srpna s danými daty kvůli zaměstnáni, na Bali se 3-denním stopoverem v Singapuru. Ted mi vychází nejlevněji letenka s Emirates (jen přelet DEnpasar Singapur s JetStar) za 19500 na osobu celkem. Myslíte - brát, nebo čekat? Díky.

0

Levnější už to podle mě nebude.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

My letěli v létě 2015 (konkrétně konec července + srpen) a letenku jsme pořídili od Emirates za 14500,- (kupovali jsme ji v květnu) ale s příletem do Jakarty, odkud jsme si v přepočtu za asi 1200,- koupili letenku na Bali = takže i tak je to poměrně velké ušetření oproti 19500,-

0 Citovat

No to je sice pěkná úspora, ale vidět Jakartu a Singapur jsou docela jiný zážitky. Cena pod 20000 s Emirates je OK, zvlášť když je vás 7 a máte pevná data kdy letět. Asi bych to bral.

0 Citovat

Ahoj,
já se stále rozhoduji mezi Vietnamem a Bali.
Každopádně Bali se dá celkem vychytat do 18k z Prahy a to koncem října.
A to PRG > DXB > KUL (S Emirates) cca 15k - zpáteční s tím, že strávím cca 1-2 dny v KUL
KUL > DPS (AirAsia) cca 3k - zpáteční
Celkově jsme tedy na 18k, víza do Malaysie jsou bezplatná na 30 dní to samé Indonesie.

0
4 reakce