Kdyby to někoho zaujalo, tak od března dále (nekoukal jsem na přesné časové rozmezí) jsou k dispozici zpáteční letenky mezi Prahou a Ostravou (oběma směry) za 2058 Kč. Je to třeba vyzkoušet a někdy to dobře vyjde, že se dá letět jeden den tam, druhý den zpátky, někdy třeba na víkend, tj. v pátek tam, v neděli zpátky. Já to absolvoval v prosinci, kdy jsem si do Prahy zaletěl na setkání překladatelů a druhý den jsem letěl zpátky. Je to rychlovka, žádné dlouhé prodlevy na letištích.  .

[OK] Praha <-> Ostrava za 2058 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

Kdyby to někoho zaujalo, tak od března dále (nekoukal jsem na přesné časové rozmezí) jsou k dispozici zpáteční letenky mezi Prahou a Ostravou (oběma směry) za 2058 Kč. Je to třeba vyzkoušet a někdy to dobře vyjde, že se dá letět jeden den tam, druhý den zpátky, někdy třeba na víkend, tj. v pátek tam, v neděli zpátky. Já to absolvoval v prosinci, kdy jsem si do Prahy zaletěl na setkání překladatelů a druhý den jsem letěl zpátky. Je to rychlovka, žádné dlouhé prodlevy na letištích. smiley

0

To asi pro nikoho moc zajimave nebude RegioJet koupis za 380 Kc zpatecni a casove nic neusetris,, tyhle kratke lety by musely byt tak jak je treba let v Polsku mezi Warsavou a Gdanskem za par zlotych ,, v Irsku mel Ryanair let mezi Corkem a Dublinem za 5 euro a busy krachovaly , nakonec leteckou dopravu na 250 km useku zrusil a najednou je nekolik busovych prepravcu ovsem cena kolem 20 euro . v Polsku se to mezi tou Warsavou a Gdanskem zatim drzi .je to vubec nejlevnejsi letecke spojeni jake jsem kdy nasel ,,, 4 eura tam i zpet,,, k tomu ma CSA hodne daleko ))

0 Citovat

Osobně už jsem využil a někdy se to opravdu vyplatí. Na letiště to mám kousek a ranní lety v 5:30 dobře navazují na ranní odlety z Prahy. Večerní odlet v 22:00 směr Ostrava je taky dobře nastaven. Člověku to může ušetřit dost času a někdy i dva dny volna. Nemusí spát v Praze.... Škoda, že už skončila éra Rumba, kde se to dalo koupit za 40e.

0 Citovat

Tak to je asi stejne jako kdyz nekdo bude bydlet v Lichkove tak vyrazi na letiste do Wroclavi radeji nez do Prahy, nebo nekdo z Tesina ci Bohumina bude volit Katovice nebo Krakow ,, jasne pokud budu bydlet v Mosnove , nebo pobliz tak rekneme jeste ,, ale jinak asi moc ne ,, nechapu treba kdyz z Londyna prileti do Ostravy letadlo po 17 hodine ,proc je k tom ten novy vlak co tam ted je, az za hodinu,,,jinak kdyz jsem si dnes precetl Stropnickeho o tom jak chce zdrazit letenky a jak ctu jak CSA rusi jednu trasu za druhou ,tak brzo asi z Ostravy do Prahy zadne letedlo litat nebude ,,,

0 Citovat

Tak ten vlak asi za hodinu je tam proto řekl bych, že to letadlo může mít zpoždění a je lepší si na letišti 40 minut počkat než aby ten vlak odjel prázdný. A trošku podle mě pleteš hrušky s jabkama, z Wroclavi, Katowic ani Krakowa nelítají linky do Prahy a tady se jedná o specifickou linku do Prahy jejíž spádová oblast je ostravsko, nic víc, nic míň.

0 Citovat

No osobně si myslím, že vlak odjíždí kvůli cestujícím, takže by měl být na cca 20 minut max po příletu s tím, že v rámci letového provozu zahustit jak příjezdy, tak odjezdy a zbytek dne +- bambus. Ostrova není nic, co by nešlo na A4 naplánovat.

0 Citovat

Beru to tak, že tam těch příletů a odletů je za den pár, takže těch vlaků asi taky nemůže jezdit mraky. A 20 min po příletu je v případě jakýhokoliv zpoždění prázdnej vlak a čekání na další.

0 Citovat

Treba pres momondo.ie vyhledavac a pote presmerovani na tripstu, to jde koupit za 61 eur return.

0 Citovat

Ta cena za zpátečku kolem dvou tisíc je standardní nabídka, jde jen o dostupnost termínů.

0 Citovat

Kdyby to nekdo chtel koupit s MC credit nech se ozve. Asi si to proletim, tohle jsem letel jen s A330. Diky za tip.

0 Citovat

mam taky MC kredit, takze muzu nabidnout pomocnou ruku. Pres tripstu jsem kupoval s tou kartou nejmin 30x

0 Citovat

Vysokou cenu jednodenní zpátečky jde obejít, pokud potřebujete letět aspoň dvakrát.
Jedna letenka bude například PRG-OVA 1.3.-7.3. a druhá OVA-PRG na stejná data a rázem z toho jsou dvě levnější otočky.

0 Citovat

Aerolinka si řekne: vrací se ve stejný den? Platí to firma, osolíme to, stejně to zaplatí, když tam musí; Zůstává přes neděli? To je to turista, ten nám tolik nedá.

0
12 reakcí