Jinak letiště v Soulu - Incheon (Inčchon) je parádnický, pohodlný, přívětivý, zaměstnanci jsou ochotný a umí anglicky a hlavně je tu spousta místa ke spaní.... Ne nadarmo je to prej nej letiště na světě! Jestli máte víc jak 3 hodiny na přestup, nechte si zavazadlo zadarmo v úschovně a klidně zkuste některý z výletů do Soulu. Většina je zdarma - pokud máte palubní lístek od Korean Air. Nebo si výlet kupte na informačním stánku. Jsou tam všude ukazatele. Není problém to najít. No a jestli nechcete ven, tak je tu wellness, kde si můžete dát masáž, saunu, manikuru, pedikúru...nebo se zadarmo vysprchovat. Já nic z toho nevyužila, jelikož nemůžu spát v letadle. Takže jsem to na 4 hoďky zalomila na rozkládacím křesle a bylo to parádní! http://www.zexpedice.com/2015/12/06/na-bali-to-bali/ .

Jižní Korea - Seoul-Incheon (ICN)

Založil(a) ve fóru Letiště

0 reakcí

Jinak letiště v Soulu - Incheon (Inčchon) je parádnický, pohodlný, přívětivý, zaměstnanci jsou ochotný a umí anglicky a hlavně je tu spousta místa ke spaní.... Ne nadarmo je to prej nej letiště na světě!

Jestli máte víc jak 3 hodiny na přestup, nechte si zavazadlo zadarmo v úschovně a klidně zkuste některý z výletů do Soulu. Většina je zdarma - pokud máte palubní lístek od Korean Air. Nebo si výlet kupte na informačním stánku. Jsou tam všude ukazatele. Není problém to najít. No a jestli nechcete ven, tak je tu wellness, kde si můžete dát masáž, saunu, manikuru, pedikúru...nebo se zadarmo vysprchovat.

Já nic z toho nevyužila, jelikož nemůžu spát v letadle. Takže jsem to na 4 hoďky zalomila na rozkládacím křesle a bylo to parádní!

http://www.zexpedice.com/2015/12/06/na-bali-to-bali/

0
0 reakcí