Ahojte, dneska jsem se dozvěděl, že jsem dostal lístky na euro. Řešil jste už někdo letenky? Myslíte že budou díky euru nějaké akce? Pokud by měl někdo tip na cestu Praha-Toulouse a návrat z Paříže do prahy? Přilet do Toulouse 12.6 a návrat 18.6 Co sem hledal, tak to stoji skoro 6k a to se mi zdá moc. diky za tipy. .

Letenky na fotbalové euro

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Baca12 - diky za tipy, jen se asi tim směrem nedoberu levných letenek - a nejsem si jistá, že by vstupenky na bulharské derby byly oceněny smiley, byť připouštím, že vyhroceností ta atmosféra směrem na východ může být zajímavá...

Jaroslavh - díky, Barcelona je fajn nápad, projdu to Německo, zatím, co jsem koukala na Mnichov, tak to byla příšerná rána - 3500 a víc.

0 Citovat

zkus Neapol s Wizzem, možná Marseille s Voloteou, dobrý bylo derby Lazio -AS, tam se taky dá dostal low costem za dobře, nebo Fenerbahce.....

0 Citovat

Ahoj,
jako fanoušek lítám do Londýna na Chelsea a mám možnost koupit i lístky přímo od klubu. Cena kolem 2tis za lístek.

Jinak absolutně nejlepší atmosféru jsem zažil na Dortmundu - fakt zážitek. Lístky tam jsou levnější, ale hůř se shání. Jak tu někdo psal, tak je skoro pořád vyprodáno. Pokud jste z Moravy, tak do Dortmundu letí Wizz z Katowic, nebo z Čech se dá i autem v pohodě.

Ať už vyberete cokoli, určitě kupujte lístky přímo od klubu a ne od různých agentur a překupníků na internetu.

0 Citovat

Taky pravidelně jezdíme na fotbaly,byli jsme už na všech top evropských ligach a za mě naprosto top milanske derby.Famozni atmosfera na skoro vyprodanem San Siru kdy proti sobě fandí obě tribuny za branama, úžasný zážitek.Navic spojení do Milana parádní.

Jinak na druhým místě na pomyslném žebříčku mám společně jak už tady zaznělo Dortmund - tady se fanoušek cítí jako v bavlnce po všech stránkách - nádherný stadion,všude stánky s pivem a klobasama, nikde žádný fronty,protože je jich snad nejvíc v Evropě a Eindhoven - tady je sice stadion menší,ale zase to udělá skvělý kotel a atmosféra lepší než v Dortmundu - byli jsme ale na derby s Ajaxem,takže i to asi hrálo roli.

Na druhou stranu pro mě absolutní zklamání atmosféra na Barceloně - jednoduše žádná není - fandí tam asi 500 lidi. A obecně mě zklamala Anglie,čekal jsem napoprvé mnohem lepší atmosféru,pak už jsem si na to zvykl,ale na kontinentě zažije na atmosku (na které mi záleží hodně) mnohem lepší zápasy.smiley

Když ale do Milana,tak na nějakej pořádnej zápas,ideálně derby,jinak taky může být poloprazdny stadion a atmosféra horší než u nás na lize.
Do Dortmundu se dostaneš taky lowcost,lístky jsou dražší,ale je tam nějaká agentura,odkaz na stránkách klubu,která to ofiko dělá jako balíček i s hotelem a vychází to cenove velmi dobře.Je v tom ještě vstupenka do muzea Borussie atd.
Eindhoven taky v pohodě dostupný a lístky prodává přímo klub,takže nejvýhodnější

0 Citovat

Super, díky všem za tipy, mám co studovat smiley Ještě mě včera napadl Hamburg, když jsem to tak procházela, místo, které chci už několik let navštívit, ale to asi není pro fanoušky takový pojem...

0 Citovat

este ma napadlo dynamo drazdani a nemusis pouzit ani lietadlo

skombinuj to s vianocymi trhmi a obaja budete spokojny smiley

https://www.youtube.com/watch?v=AUbnNG9F6dw

0 Citovat

Ja bých klidně doporučil Paříž a místni klub PSG.. smiley tým plný hvězd, ceny vstupenek jsou přijatelné a dají se koupit přímo na webu PSG, jen si stačí vybrat lepšího soupeře a je to tam perfektní smiley byl jsem na zápase ligy mistrů PSG - Man City a atmosféra i kvalita fotbalu super smiley

0 Citovat

Za mě teda Liverpool, atmosféra na Anfield je elektrizující, ale asi bude taky záležet na soupeři, přičemž na ty lepší je obtížný sehnat lístky (na druhou stranu teď postavily novou o dost větší hlavní tribunu). V Manchesteru na City i United je to sice zajímavej zážitek, ale nic nezapomenutelnýho - na ligový zápasy to bylo pro mě lehký zklamání co se týče atmosféry. Na ostrovech nám ještě v TODO listu Celtic Glasgow, ideálně derby s Rangers, ale nevím jak obtížný budou lístky - tipuju že dost. Z Německa kromě Dortmundu je peklo v Gelsenkirchenu na Schalke, obzlášť kdyby se povedlo sehnat debry právě s Borussií, ale to bude až na jaře. Ten Hamburg taky nebude určitě špatnej, ale chtělo by to myslím lepšího soupeře, nebo derby s Brémama. V Berlíně na Herthu byste zas podle mě neměly mít problém sehnat lístky na téměř jakýkoliv zápas.

0 Citovat

Zajímavá varianta je použití mil od Emirates. Na zápasy AC Milan jsou listky za 3000 mil. Za jednu zpáteční cestu do asie, tak lze koupit dva lístky.

Případně PSG za 4000 a do skyboxu s plným servisem za 10000 mil.

Jinak ty míle moc využít nejdou. Pokud teda člověk nemá aspoň okolo 40k na upgrade do business.

0 Citovat

Celkem jste se mi trefili do nálady, zvažujeme na rok 2017 nějaký lowcost výlet fotbalový.
Padlo tu PSG (dobrá cena Wizz Brno) a AC/Inter Milan (Ostrava).
Víc by mě lákala Itálie (prostředím). Derby by asi bylo nejlepší, nicméně nějací jiní prověření soupeři na slušnější atmošku a návštěvnost?
Ten Eindhoven mě láká max s Ajaxem.

0 Citovat

Já teda bych měl v Itálii kromě různých derby strach z atmosféry,bývají tam poloprazdny stadiony,stačí se podívat na návštěvu ve srovnání s kapacitou stadionu (v Itálii je kolikrát problém tu návštěvu dohledat) a ono 30 tisíc na 80 tisicovym stadionu je horší než 4 na osmitisicovym.Viz třeba Rim smiley
Jinak teda předpokládám jsi myslel PSV. PSG je Paříž smiley

0 Citovat

Milán z Ostravy bohužel moc nejde. Odlet ve čtvrtek je super, ale v neděli nestihnete návrat, protože to odlétá brzo. Není to moc reálne ani s půjčeným autem.

0 Citovat

Poznal jsem uz par desitek stadionu. Pro mne nej atmosfera je krome velkych evropskych derby (naposled minuly vikend Milan-Juve) v Nemecku. Predevcirem v Drazdanech otoceny zapas s prvnim v tabulce byl super. Ve spojeni s Lipskem ktere je na vitezne vlne se da zorganizovat super vikend za rozumne penize. Jedno ze zklamani byla Barca s jejich kotlikem par lidi. A taky Bologna minule pondeli hlavne kvuli holostadionu.. Tesim se do Turecka (ve spojeni s basketem) ado Polska (ve spojeni s odletem nekam na levne letenky)....

0