Koupili jste někdo od katarských aerolinek let do Thajska z Budapesti za 9990,-???? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk .

[QR] Qatar Airways

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

"od toncek » dnes, 08:46
No super, hlavně že 5* aerolinka ..."
To mi přijde dost jako stěžování si.

Pokud máš Diners třeba tak za 490,- Kč je Al Maha Transit Lounge, max stay 4 hours, ale zase můžete to zkombinovat s tou free Doha tour a máte o program postaráno.

0 Citovat

Jo a v Doha na letišti je docela drahý jídlo, malá porcička za 36qar = 250Kč cca smiley Za 36 to jsou ty nejlevnější jídla, spíš to je pak víc. smiley http://www.mikibeth.cz/katar-doha-co-delat-na-letisti/

0 Citovat

Díval ses? Myslím, že ta večerní startuje někdy kolem 20 hodiny, tak na to zkus kouknout.
A nevím kdy odlítáte, ale tak do 14 dnů stihneš vyřídit a Pure je úplně zadarmo, takže se to určitě vyplatí.

0 Citovat

Jo, díval jsem se. Poslední začíná sice v 20:00, ale check-in na tu tour je nejpozději v 18:45. Navíc my máme přistát 20:35.

http://www.qatarairways.com/global/en/o ... -tour.page

0 Citovat

Ahojte ... pri aktuálnych promo tarifoch QR, neskúšali ste niekto nakombinovať Nepál (KTM) za rozumnú cenu? Ak nikto, tak to preskúšam niekedy večer/zajtra a dám keď tak vedieť smiley

0 Citovat

MXP-KTM za 11 tis. s Oman AIr, Qatar mi nic kloudného nevyhodil (hledám BER,VIE,WAW,BUD).

0 Citovat

BTW jak je to u těchto arabských aerolinek s alkoholem. Podávájí v economy třeba pivo nebo něco tvrdšího? smiley Pokud ano, předpokládám že pouze za €€ nebo $$

0 Citovat

pivo, vino aj nejaka ta palenka tam je aj v normal economy

0 Citovat

Zrovna QR má i v Y dost slušnou nabídku - pivo, víno, whisky, gin, vodku, koňak, dřív měli dokonce i šampaňské, teď nevím. Takže žádnej strach smiley

0 Citovat

ted nevim jestli gva - doh nebo doh-dps ale v economy normálně hennessy xo plus

0 Citovat

hmm, no neviem, ale XO v normal economy? sak to je flasa cez 100e

co som letel tak tam bolo ako pisal eremi na vyber viacero typov palenky, ale vsetko v podstate tie zakladne rady, takze hennessy VS, Johny walker red label, beefeater gin atd

0 Citovat

Ono přání je kolikrát otcem myšlenky smiley

0 Citovat

Ta nabídka v Economy není špatná. Bohužel se člověk musí o všechno hlásit, nikdo průběžně nechodí a personál jsem měl na všech letech poměrně protivný, navíc neudělá vůbec nic.

0 Citovat

To je případ o případu, já s nimi mám v podstatě třeba zase jen pozitivní zkušenosti, včetně na jednom letu ten nej personál v economy, co jsem zažil.

0 Citovat

Většinou je seat pitch 29/30", u Qataru má B787 31"...

Co navíc koukám, u QR na letech do BKK lze zvolit upper deck i v Eco, má někdo zkušenost?

0 Citovat

Osobně jsem nikdy s Qatar neletěl, ale taky mi přijde hodně divný, že by měla klasická aerolinka na long-haul míň místa než má FR smiley

0 Citovat

U Qataru mam nalietanych 70 segmentov a subjektivne z celej qatarskej flotily je pre mna ich B787 v economy najmenej pohodlna (mam vysku 183cm)
V nedelu som letel v economy segment HKG-DOH a 8hod let bol pre mna v B787 utrpenie, omnoho prijemnejsia je A350,alebo horna paluba A380,
alebo stara konfiguracia 3+3+3 v B777 je fajn,ale to bude za chvilu minulost...

http://my.flightmemory.com/miro776

0 Citovat

Nene XO v economy...možná to byla jen náhoda

Mam dojem, že to bylo gva-doh

Pamatuji si to právě podle té atypické flašky

- OK, tak se opravuji: standartem to tam jak jsem si myslel až do ted tedy neni smiley

0 Citovat

Opravdu B787 neni zadny zazrak. Mista mezi sedackama min jak v A350. A hlavne nechapu, proc musi byt narvane krabice s elektronikou pro IFE pod sedackama. Treba u ty u okynka to spolu s konstrukci sedacky ubira dobrych 40% mista na nohy. Jedina vychytavka co se mi libila je zatmavovani oken tekutymi krystaly. Zkusenost s horni palubou A380 mam jen u MH a celkem dobrou. Na boarding nas poslali na letisti do horniho patra s businesem, takze zadna tlacenka jak v prizemi. Vyhodou je razeni 242. Kazda sedacka u okynka mela pod oknem zaviraci prihradku treba na piti.

0 Citovat

do upper deck A380 jsme se taky dostali. pravdou je, že to nešlo rezervovat online (snad jen s vyšším statusem), ale pak se vyplatí standardní check-in, ke kterému jsme nezamýšleně přišli vcelku brzy a až v letadle zjistili, že sedíme nahoře. doporučuju sedačky uprostřed (na čtyrce) v exit row, je tam spousta místa a nevadí tam ty vrata od exitu (samozřejmě je třeba oželet okénko).

0 Citovat

A jaký je smysl Tvé odpovědi na víc než měsíc starý příspěvek? Ve kterým navíc píšu "až na čestné výjimky" - což znamená, že jsem si vědom toho, že některé aerolinky vouchery dávají a dokonce i které.

0 Citovat

Posledu dobu som na pracovne cesty hlavne do Azie zacal dost uprednostnovat Qatar pred Emirates a aj vdaka im promo akciam v biznis triede som akosi rychlo nazbieral mnozstvo bodov a zlaty status. Otazka teraz znie ci sa daju nazbierane mile zamenit za upgrade z economy do biznis a ako a kde to pripadne upgradnut ( lebo v rychlosti som pozrel ich web a jediny upgrade co som tam nasiel je spominany upgrade na letisku ). Dakujem vam vsetkym za pripadnu radu.

0 Citovat

Za Quatar nemuzu slouzit - nicmene u BA delam upgrady standardne pres britishairways.com v manage my reservation.. smiley U Emirates to same - pres manage reservation na webu..

0 Citovat

Upgrady na letisti jsou za cashe obvykle - nevim o tom. ze by slo za body.. Pripadne se muzes (pokud mas status) prihlasit o upgrade zadara a pokud je misto, je velka sance ze ho dostanes - cim vyssi status tim lepsi..

Jinak kdyz sem naposledy letel EK businessem tak na prepazce nabizeli upgrade do 1st - za smesnych 1000USD za jeden leg PRG - DXB smiley

0 Citovat

Umí BA upgradnout i let koupený přes OTA? Mám s tím problém.

0