Koupili jste někdo od katarských aerolinek let do Thajska z Budapesti za 9990,-???? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk .

[QR] Qatar Airways

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Casto se stava ze ne, pripadne to jde az po online checkinu.. Protoze jakmile to mas koupene pres OTA nebo TA, tak je manage reservation zamcene pro tvoji agenturu a odemyka se az v momente checkinu..

0 Citovat

na webu QR je mozne urobit ziadost o online upgrade za QMiles/QCredits v My Dashboard , konkretne v Book Award / Redeem with Qmiles je zalozka UPGRADE, zadas tam PNR a vyberies konkretne segmenty z letenky....

0 Citovat

Dakujem pani za vase informacie, budem sa na to musiet v klude pozriet vecer po praci ci sa to neda nejako rozumne upgradnut za mile uz pocas bookingu alebo potom v manage booking. V Emirates to problem nie je, tam to maju prehladne uvedene za kolko sa da co upgradnut ( problem vsak je ze v Emirates mi zostalo nejakych 8000 mil, tak zato si mozem v duty free akurat klucenku zamenit smiley )

Koncom marca mam letiet na Taiwan a odlet chcem z VIE alebo BUD a nic v rozumnych cenach tam aktualne nevidim ( teda az na cenu pod 500e s roznymi cinskymi aerolinkami s dvoma prestupmi do coho sa mi moc nechce ). Takze zatial pozeram v Y bud Emirates s jednym prestupom v DXB ( tam ma vsak odradza takmer 6hod na letisku ), alebo teda vyuzit Qatar s dvoma kratkymi prestupmi v DOH a HKG ( a pokusit sa upgrade za mile z Y do C aspon na jeden smer cesty )

kickass1, mne dva roky dozadu ked som sa pytal prave na Taiwane na letisku pred letom na mozny upgrade z Y do C ponukol Emirates na segment TPE-DXB upgrade z Y do F za cca 700€

ps : miro776, diky moc, vecer to pozriem + este by som sa ta rad opytal ci nemas prehlad kolko cca mil chcu za upgrade jedneho segmentu z letenky?

0 Citovat

Je možné za Qmiles koupit letenku pro někoho jiného nebo případně udělat upgrade někomu jinému?

0 Citovat

ano, za QMiles je mozne vystavit award letenku na inu osobu , potom je to len otazka dostatocneho poctu mil na ucte, ci sa kupi letenka do Y, resp C,
orientacne spiatocna award letenka z EU do JV asie je za cca 70tis. QMiles a poplatky cca 90eur, to zalezi od destinacie...
( ak by ste mali PLATINUM status,tak mate este zlavu 5% z QMiles pri nakupu award letenky)

doporucujem si pozriet kalkulacku: http://www.qatarairways.com/PrivilegeCl ... lator.page
tam je vidiet , za kolko QMiles je award letenka resp upgrade...
p.s je lepsie si zaplatit upgrade do C pre obidva segmenty cez Dohu, ako jeden segment,
tj. napr. upgrade obidvoch segmentov sucasne VIE-DOH-HKG je lacnejsi, ked sa to urobi sucasne,ake ked si clovek zaplati upgrade jedneho segmentu
napr DOH-HKG a potom za par dni si to rozmysli a chce este dokupit upgrade VIE-DOH.
konkretne upgrade letenky one way: VIE-DOH-HKG je za 60tis QMiles a samostatny upgrade jednoho segmentu DOH-HKG je za 42tis QMiles...

miro | http://flightdiary.net/miro_just

0 Citovat

este doplnim,ze na letenky kupene v najlacnejsom tarife "PROMO", ( book. class "O,T") nie je mozne urobit upgrade do C !

0 Citovat

Zdravíčko,

mám tu tip na letenky z Budapešti s Qatar Airways, dnes mi to přišlo mailem. Moc jsem to nezkoumal, ale ceny vypadají hezky.

http://www.qatarairways.com/hu/en/offers/special-offer.page?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=qatar_201702_3

0 Citovat

pekne, Maledivy a Thajsko v C za cca 1300€/os neznie zle smiley

len skoda ze k destinaciam Durban a Johannesburg nedali aj Cape Town smiley ( uz by som mal vitaza )

0 Citovat

No ved zatial prave ta katarska A320 ma odradza na letoch z BUD ( ale zase pozeram ze od 1.6.2017 na segmente DOH-MLE QR 0672 nasadzuju Airbus A350-900 namiesto A330-200 smiley )

0 Citovat

Tak ona ta Budapešť je výrazně dostupnější než Bělehrad a 1300 EUR v C do BKK je moc pěkná cena.

0 Citovat

jen tak pro info k tomu full Y tarifu:

nikdy jsem to nekupoval, vždy jen economy promo tak nevím jestli se ptám blbě..

Nikde jsem v profilu Qataru nenašel možnosti změna nebo cancel online. Změna tam nebylo vůbec a cancel bylo externí okno s formulářem (nevím co jsem si představoval smiley

Každopádně všude je jen economy Y a až když si člověk vyjede letenku tak je tam fare basic: YKR7R1FE (kupovano přes OTA).

Tak nevím jestli ti kdo to kupovali přímo přes QR tam ty online možností mají nebo to mají stejné jako my přes OTU.

Chvilku jsem si myslel, že mi OTA prodala economy promo, pak jsem ale na stránkách QR koukal, že na ten den co letím ani economy promo nemají v nabídce a to fare basic jsem našel v jednom vlákně na FT, tak jsem si oddychl smiley

To se tedy pak řeší přímo přes OTA všechno, žejo?

Dík

0 Citovat

ked sa prihlasis na Qatar stranke cez Manage booking, nemas v pravom stlpci moznosti ako zasielam prt sc? Tuto moznost tam mam aj na letenky v C aj na promo eco letenky v T ( letenky kupovane priamo cez Qatar )

0 Citovat

to tam právě nemám smiley

ale na tý letence je ta basic fare správná co tam má být..

možná je to tím, je to kupováno přes OTA a tím pádem tam ta možnost není jakože si tam mam kdyžtak řešit přes OTA??

0 Citovat

Pokud kupuješ letenku přes OTA, musíš vše řešit přes OTA smiley žádný strach, podmínky jsou pevně dané a nikdo tě škubat na tom, že místo 54000 zaplatíš 54 Kč za letenku bez poplatků nebude.

0 Citovat

Ahoj. Tak se mi poprvý stalo, že nemůžu využít letenku velkou (LCC neřešim :) ). Jedná se o tu akci BER - HKT s Qatar jak to bylo full flex tarif. Kupovano teda přes cizi OTA, ale snad mi i přes to poradíte. Když jsem jim napsal email, že chci letenku zrušit, tak mi odepsali, že nelze refund, že jsem si nepřikoupil nějaké jejich cancellation insurance (ticketgaranti)... v tu chvíli mě polilo horko. To mi jako můžou nevrátit peníze z full flexi tarifu, který je plně refundovatelný od qataru, že jsem si nekoupil nějaké jejich pojištění proti stornu?
Jenom doufám, že to blbě pochopila a že třeba když viděla tu nízkou cenu ,tak si myslel, že je klasicky tarif a ten nejde bez připojištění refundovat. Jen se ptám obecně - mají na to právo..?
dík

0 Citovat

Nemají, ale budou tě šikanovat :-) hodně štěstí... Asi bych zkusil ještě vrácení přes manage my booking, zda tě to nepustí.

0 Citovat

takže ok ;)

0 Citovat

Tak mohl by ses pochlubit s řešením. Možná se to bude někomu hodit.

0 Citovat

prostě jsem je tak dlouho otravoval až tam zavolali na qatar..
a taky to nebyla ota typu edreams nebo tak podobně...prostě jsem je musel přesvědčit na ten qatar zavolat, protože oni to viděli jako economy promo v systému

0 Citovat

Neviete niekto ci Qatar Airways ponuka free wifi v Business class? Nejako to neviem najst :)

0 Citovat

Ano, dostaneš voucher. Jen konektivita vystačí max na komunikační platformy typu Messenger. Na práci ve webovém prohlížeči zapomeň :)

0 Citovat

Já jsem teda dostal voucher jen na 15 minut wifi zdarma při posledním letu (02/17)

0 Citovat

Já teda letěl teď jen sockou, kde jsem žádný voucher nedostal, ale 15 minut free wifi tam bylo taky. Fungovalo to celkem zvláštně. Po uběhnutí těch 15 minut stačilo otevřít tu přihlašovací stránku znovu, kterou stačilo znovu vyplnit, klidně se stejnými údaji a ono mi to nabídlo nových 15 minut a takhle pořád dokola než mě to po cca 2 nebo 3 hodinách přestalo bavit a zabavil jsem se jinak :-) Ale fungovalo to celkem spolehlivě na nějakou komunikaci nebo čtení webu.

0 Citovat

Letecká společnost Qatar Airways plánuje od léta příštího roku zavedení nového přímého spojení z Prahy do katarského Dauhá. Praha se tak stane jednou z 12 nových destinací, do kterých chce Qatar Airways létat. Spojení by měl zajišťovat letoun Airbus A 330.
Docela zajímavá informace Uvidíme jaká budou ceny.
Další možnost letů do Thajska atd. a nebude se muset odlétat z Budapešti atd.

0 Citovat

Free wifi u QR v C podla mna nie je, mozno ked si clovek poziada o voucher,ale nikdy som to neskusal. Btw v B777 WiFi nemaju. Inak prvych (asi) 15min je zdarma a potom je to platene. ceny nic moc

0