Letenky Maledivy, Dominikánská Republika
Čau. Měl bych dotaz, v létě se chystáme na dovolenou a rád bych buď Maledivy nebo Dominikánská Republika, odlet bych viděl asi někdy v cervnu. S jakou nejnižší cenou letenky by se dalo zhruba pocitat?
Diky
Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk
sorry ze sa tak blbo spytam, ale preco prave tieto destinacie pocas nasho leta? V karibiku zacina hurikanova sezona a maledivy tiez moze ovplyvnit monzun. To uz fakt radsej nieco blizsie v Europe kde bude uz urcite teplo ako Cyprus, alebo Kreta a tamtie destinacie si nechat na "zimu"
Presne taka odpoved me napadla... Kdyz uz bych mel uvazovat o necem v lete, tak pak vychodni pobrezi Thajska a Malajsie, Indonesie + Bali, nebo pak destinace, kde je v "lete leto" jako treba cina... Okinawa vypada taky dobre:) (ale mnozstvi lidi asi bude velke)......
Na odpověď je takokva, že jsme se chtěli podívat někam mimo Evropu, jenže teď přes zimu na to nebylo dost penez, proto až v létě až jich bude vic. Takže myslíte vybrat jiné destinace, jo? Tak klidně dejte tip:) Malajsie nebo Bali by taky nebylo špatné, jak se pohybují nejlevnější letenky zhruba v tom červnu?
Byl jsem kvůli školním dětem v DR, Floridě a Mexiku několikrát během letních prázdnin a s výjimkou roku 2009, kdy nás začátkem července na Playa del Carmen chytil okraj hurikánu Alex to bylo vždy úplně v pohodě s občasným krátkým a intenzivním deštěm, byly roky kdy byla i modrá obloha a pršelo méně než v březnu. Spíš byl to viděl filozoficky, co chci dělat a jak chci dovolenou trávit. Pokud jen válení na pláži, odpočívat a lemtat koktejly, pak je DR dobrá volba za minimální budget. Myslím, že letenky se budou dát koupit jako LM z D,B a NL +/- 400,- EUR, klasika bez nějaké akce budou samo dražší.
Díky za info cali. Docela přesně jsi vystihl co by jsme na dovolené radi dělali samozřejmě i nejakej ten výlet ať se taky něco vidime, ale zas ne nějak extra moc, chceme prostě relax. a do DR nás to laka, proto to padlo jako jedno z prvních možností
Případně ještě s jakou nejnižší cenou v červnu by se dalo počítat za letenku na Seychely?
Takže případně brát za cenu 15-16 nebo je šance ze půjdou pořídit ještě levněji?
tonic, když nemám k tématu co rict, tak nic neříkám:) nevím jak se pohybují ceny, tak sem myslel že někdo kdo má přehled řekne buď počkej můžou se dát někdy pořídit ještě levneji, nebo levnější nebývají, nemá cenu cekat
no to hovorim zo skusenosti vlastnych, men pride 15-16 tisic cena fer za Seychelly, co si pamatam tak bolo neico za cca 10000-12000 z Mnichova. Tam uz 1000-2000 czk hore dole je jedno, kedze Seychelly sami o sebe nie su prilis lacne.
Odporucam si precitat diskusiu u "susedov" http://www.akcniletenky.com/diskuze/vie ... t=seychely
Najma s potvrdenim ubytka a cenami na mieste je to zaujimave.
Ok dik, jako jo, mě to taky přijde docela v pohodě cena, spíš jsem byl zvedavej jestli je šance ze bude ještě třeba o pár tisíc levnejsi.
Taky se priklanim k nazoru ze tyto destinace jsou v lete zbytecne ,byl jsem pres leto na Floride a taky zadne stesti ...je fakt ze jsem tam makal na stavbe ) takze mozna proto ten pohled na to,,,ale pokud teda to valeni se , tak co treba Kapverdy ? bliz a levneji ..i na Kanary se jezdi vic v zime nez v lete ,,,ale z hlediska te plazove dovolene nemaji chybu ... ted jsme byli na zacatku ledna na Fuerteventure v aparthotelu Esquinzo , cena tydne s polopenzi pro 2 lidi 525 euro pres booking.com + letenky tam o vanocnich svatcich v pohode cena zpatky byl problem ,protoze jsem se potreboval do 5 ledna vratit do prace ,,ale leto by melo byt v pohode najit termin na kterykoliv ostrov z tech 4 hlavnich , no a pak pochopitelne treba Recko a ostrovy ,,vzhledem k situaci ktera ted je ,tak asi nebude zadne stesti Kos nebo Samos ,oba tyto ostrovy ale super ,.. no ale Kreta , Rhodos nebo pak treba i Kypr ,, tam bude v lete pekne vedro,,,
My jsme byli loni přelom června/července na St. Martinu a rozhodně bychom letos záměrně vyhledávali podobný termín. Počasí bylo krásné, občas krátký déšť (cca hodinu), který byl spíš příjemným zpestřením, prázdné pláže, příjemné ceny...
V Řecku jsme byli už nekolikrat, chtěli jsme se podívat někam mimo Evropu. I když Kapverdy by taky nemusela být špatná volba.
Jerky_zaz na kolik te vyšla letenka a ubytovani?
Ono jde o to, že ty přímořský letoviska vypadají po celým světě stejně, jde jen o to, kolik to tam stojí a jak modrý je moře a jakou barvu mají domorodci s trochou nadsázky. Takže spíš bych se orientoval podle toho, jak moc toho chcete vidět mimo. Pokud jen válečka na pláži, tak si myslím, že fakt nemá cenu ani jezdit z Evropy, pokud sem tam nějakej výlet tak třeba ta DR bude fajn, pokud chcete cestovat víc, tak třeba JV Asie....
Nejakej výlet urcite, ale zas nějak moc ne, druhá polovička na to až tak moc neni. Ale co by jsme rádi tak někam kde stojí za to snorchlovani a potápění
Tak třeba super potápění je v Eilatu, od října z Bratislavy s Ryanairem - viz dnešní článek tady a letenka bude za pár korun
Joo na to jsem dneska koukal ale doma mi bylo řečeno že tam nechceme:D
Joo, tak vidím, že to bude těžký něco vybrat Možná bys mohl učinit doma pokus alespoň o trošku bližší specifikaci kam se Ti vlastně chce
Joo nemáme to my chlapi lehky, však to určitě znas:) jinak ještě krom Tunisu, Turecka, Chorvatska a Itálie se nám chce už asi vsude:D