Ahoj všem, ráda bych s kamarádkou vyrazila na Ibizu v červenci a hledáme výhodné letenky. Aktuálně to vychází kolem 5,5-6 tisíc. Chtěly bychom vyrazit v termínu mezi 11.7- 24.7 na 1 týden, nejlépe s odletem z Prahy či Vídně, pokud by se našlo něco obzvlášť výhodného, tak i z Německa. Je šance, že se levnější letenka než 5,5 tisíc najde? Minulý rok jsem viděla hodně akce na Ibizu i během léta s odletem z německa, je šance, že se akce budou opakovat? Kdy je nejlepší letenky na Ibizu koupit? Děkuji všem za info či zkušenosti .

Kde a kdy sehnat levné letenky na Ibizu?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj všem, ráda bych s kamarádkou vyrazila na Ibizu v červenci a hledáme výhodné letenky. Aktuálně to vychází kolem 5,5-6 tisíc. Chtěly bychom vyrazit v termínu mezi 11.7- 24.7 na 1 týden, nejlépe s odletem z Prahy či Vídně, pokud by se našlo něco obzvlášť výhodného, tak i z Německa. Je šance, že se levnější letenka než 5,5 tisíc najde? Minulý rok jsem viděla hodně akce na Ibizu i během léta s odletem z německa, je šance, že se akce budou opakovat? Kdy je nejlepší letenky na Ibizu koupit? Děkuji všem za info či zkušenosti

0

Wizz létá z Budapešti do Ibizy. My jsme našli před měsícem srpnový termín za babku. Ale létá se v noci. A už teď byl problém sehnat ubytování za rozumnou cenu.

0 Citovat

Letenek z Německa bude hafo, v klidu vyčkej...Pokud jste časově flexibilní, najdeš LM pod 100,-EUR.

0
2 reakce