koupili jsme letenky do Kutaisi z Budapešti následujíc den se objevily letenky do Kutaisi z Prahy.........a levnější...........smůla změnit let?.............když jsem si to pročetla, chtějí za změnu 50% z tarifu ???............hm,tomu moc nerozumím......to jako z celkové ceny letenky? to by vyšlo skoro na dvojnásobek máte s tím zkušenost? Dík .

změna letu

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

koupili jsme letenky do Kutaisi z Budapešti

následujíc den se objevily letenky do Kutaisi z Prahy.........a levnější...........smůla

změnit let?.............když jsem si to pročetla, chtějí za změnu 50% z tarifu ???............hm,tomu moc nerozumím......to jako z celkové ceny letenky?
to by vyšlo skoro na dvojnásobek

máte s tím zkušenost?

Dík

0

Ano přesně tak u lowcostů typu wizzair se nikdy nevyplatí cokoliv řešit s letenkou, prostě buď proletět nebo nechat propadnout a koupit novou.

0 Citovat

dík

hm....smůla...................ale to nevadí, už jsem to rozdýchala

0 Citovat

WIZZ zrušil středeční rotaci MXP-KUT smiley

Pokud někdo máte tyhle letenky, zkontrolujte si rezervace. Mail mi zatím žádný nedorazil, ale po přihlášení na webu už hlásí: "Došlo ke změně časového plánu, která ovlivní váš rezervovaný let!" ... a lety přesunuty na pondělí. Měl jsem na to vázané přípoje s Easyjetem do Prahy, což je teď k hov*u.

Jak velká je pravděpodobnost, že ten středeční let do KUT vrátí do systému?

0 Citovat

ach jaj, tak isto to mam ... KUT-MXP a MXP-BUD ... no skusim to "prebookovat" na KUT-BUD, alebo KTW
edit: ale na september tam stale ten let vidim KUT-MXP..tak neviem

0 Citovat

já to mám v květnu. Středa tam a následující středu zpět. Oboje přesunuto na pondělí

0 Citovat

aha, lebo ja som potvrdil znovu ten isty let s tym istym casom a datumom. Tak som teda zvedavy.

0 Citovat

nedavno som riesil cosi podobne, no a s madarskym bazmekom takto - prebookovat vam povolia len na prilahle letisko, ale ktory kkt vytvaral zoznam tych letisk neviem, pretoze mne nedovolli prebookovat let z debrecinu na prahu, zato Suceava rumunske mesto pri moldavskych hraniciach tam este spadalo smiley minuleho roku ,ked mi podobne zmenili portugalsko mi dovolili aspon hybat s rezervaciou plus minus mesiac ... kto nema pripoj, tak celkom dobry deal smiley

@kedar ... asi ta nepotesim, ale tu stredu na 99% uz nevratia, este dufat, ze easyjet posunie casy a refund ci zmena datumov

0 Citovat

Asi už vím, jak to pořeším:

Tu Gruzii si nechám refundovat a mrknu se tam jindy. A na ty lety do a z MXP navážu Ibizu. Na můj termín to aktuálně vychází na necelých 1700,- pro 2 osoby s U2. Na zpáteční cestě je tam sice delší čekání na Malpense, ale nějak se zabavíme. V květnu by tam mělo být i na koupání (porovnávám s Malorkou, kde jsme byli před pár lety ve stejným termínu).

0
8 reakcí