Ahoj, potrebovala by som sa (zo SR a blízkeho či vzdialenejšieho okolia) nejako dopraviť do Tromsa, príchod na miesto najneskôr 19. júna a návrat po 30 júli. Pozerala som letenky cez azair a najlepšie, čo som našla bola Praha, Krakov a Budapešť s jedným prestupom okolo 150€. Vedel by mi niekto poradiť niečo lepšie? Oplatí sa s letenkami čakať alebo je to lepšie rovno kúpiť? Díky moc za rady a skúsenosti  .

Nórsko - Tromso

Založila ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, potrebovala by som sa (zo SR a blízkeho či vzdialenejšieho okolia) nejako dopraviť do Tromsa, príchod na miesto najneskôr 19. júna a návrat po 30 júli. Pozerala som letenky cez azair a najlepšie, čo som našla bola Praha, Krakov a Budapešť s jedným prestupom okolo 150€. Vedel by mi niekto poradiť niečo lepšie? Oplatí sa s letenkami čakať alebo je to lepšie rovno kúpiť? Díky moc za rady a skúsenosti smiley

0

My sme cestovali v roku 2014 spolocnostou Norwegian z Budapesti s prestupom v Oslo. Cena letenky bola okolo 230 aj s poistenim proti zruseniu cesty.

0 Citovat

Ok, ďakujem za radu, vezmem si ju k srdcu. Ešte som rozmýšľala že by som namiesto letu Tromso - Oslo kúpila interrail pass a išla vlakom a zastavila sa v Narviku, Kirune, Trondheimu a Osle. Len som niekde čítala, že v Škandinávii to s interrail pasmy nie je také jednoduché. Máte s tým niekto skúsenosti?

0 Citovat

Ono to neni take jednoduche. Z Oslo sa da ist najviac na sever vlakom do Bodo. Do Narviku sa ide zo Stockholmu. A az do Tromso myslim vlak nejazdi.

Pozri sa na seat61.com

0 Citovat

pozri z Krakowa, tma mi to hadzalo celkom pekne ceny - priame lety s Norwegian. ale tiez to bude okolo tych 150 cca aj s bagazou. s vlakom moc skusenosti nemam, ale mam pocit, ze lacnejsie to nebude, kedze skoncila by si v Narviku a odtial zase busom.

0 Citovat

Z Osla se dá vlakem dostat do Fauske a Bodo za cenu od 349NOK, za tuto cenu lze koupit jízdenku i např. z Rygge kam létá Ryanair. Při nákupu jízdenky s dostatečným předstihem není problém koupit jízdenku za uváděnou nejnižší cenu. Nákup:

https://www.nsb.no/en/our-tickets

Do Narviku jezdí Švédské dráhy, cena ze Stockholmu začíná na 562SEK. Nákup:

http://www.sj.se/?l=en

0 Citovat

Zkusil jsem to zadavat jednosmerne a za pomoci kamkoliv . zacal jsem ale opacne tedy s Tromso ... tam to vypada na nelevnejsi let do Trondheimu , z nej pak Polsko a to bud Gdansk nebo Krakow .... rozdil mezi Gdanskem a Krakowem je ale jen 10 euro ,, a kombinace treba Wroclaw - Warsawa - Gdansk za ceny co ma ted Ryanair se tam uz nedaji navazat a sestavit takze Karkow se mi zda nejlepsi a i znej tam pak vychazi dobre cesta pres Tronheim z 1 noclehem v Trondheimu ..dohromady ale kolem 150 euro to je ..,.asi nic lepsiho nez Norwegian nevymyslis

0 Citovat

Ďakujem všetkým za rady.

0
7 reakcí