Zdravím všechny,aktuálně jsem v Istanbulu a zítra odlítáme do Budapešti s Wizz.Jelikoz nejde udělat online check-in a je nutno na letišti,chci se zeptat jak to fakticky probíhá jestli má někdo zkušenost.Meli jsme v plánu salonek,ale pokud bychom museli na překážku,kterou otvírají 2 hodky před odletem,tak se na to vykašleme a najíme se ve městě,pokud by šlo v kiosku kdykoliv,tak bychom dali salonek  .

Check-in SAW

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Zdravím všechny,aktuálně jsem v Istanbulu a zítra odlítáme do Budapešti s Wizz.Jelikoz nejde udělat online check-in a je nutno na letišti,chci se zeptat jak to fakticky probíhá jestli má někdo zkušenost.Meli jsme v plánu salonek,ale pokud bychom museli na překážku,kterou otvírají 2 hodky před odletem,tak se na to vykašleme a najíme se ve městě,pokud by šlo v kiosku kdykoliv,tak bychom dali salonek smiley Díky za odpovědi.

0

Na check-in se musí klasicky a otevírají opravdu až dvě hodiny předem. Pokud chcete do lounge, tak ten bezproblému stihnete. Při posledním letu byla přímo u brány odkud jsem odlétal s Wizzair, takže to bude podobné u všech jejich letů.

Jinak lounge hned za security v patře (sousedící s Turkish) byla zavřená a otevřená byla právě až ta za duty free u gate.

0 Citovat

Díky moc za rychlou odpověď. Chtěli jsme na Priority Pass,tak nevím jestli je to ta,o které mluvíš - měla by to být Lgm International Cip Lounge.

0 Citovat

Ano, taky mam Priority Pass. Je to hned po leve strane za duty free.

0
3 reakce