Ahoj, potřeboval bych se co nejlevněji ve 2 lidech dostat z ČR (Děčín/ Praha) do Mnichova v datu od 16-18.6.2016. Neměli byste prosím nějaké rady na letenky, autobus či vlak? Děkuji .

Praha - Munchen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, potřeboval bych se co nejlevněji ve 2 lidech dostat z ČR (Děčín/ Praha) do Mnichova v datu od 16-18.6.2016. Neměli byste prosím nějaké rady na letenky, autobus či vlak? Děkuji

0

Napr. flixbus ma priame autobusove spojenie, na tvoje datumy sa ale este neda kupit. Studenagency je za 2000 CZK spiatocny.

0 Citovat

Já bych jel tedy s DB IC Busem, Praha - letiště Mnichov terminál 2 stojí 19,- EUR, ale staví tam jen spoj co jede v 8 hod. z Prahy, jinak z ZOB autobusáku jet S-Bahn 1 nebo 8 cca. 30 minut.

0 Citovat

Z Děčína bude asi nejlevnější vlak, je to sice se 4-mi přestupy (až na letiště), ale nabízí se 5 časových možností během dne.

0 Citovat

Jedu do Mnichova na koncert, čili mi stačí do centra smiley Díky moc smiley

0 Citovat

Do centra Mnichova je nejlepší bus německých drah za 19€ http://www.vysokorychlostni-zeleznice.c ... a-mnichov/ anebo pomalejší a levnější vlak za 386 Kč http://www.vysokorychlostni-zeleznice.c ... n-mnichov/

0 Citovat

Ahoj, mel bych dotaz dotaz na zkusenejsi, poprve poletim z Mnichova a resim dopravu.
Odlet mam v 7.00, myslite ze prijezd ve 4:00 (Student agency) je ok, nebo si muzu dovolit i pozdeji 5:00 (Flixbus) - prece jen je levnejsi smiley ale zas bych nerad ten let promeskal smiley
Diky

0 Citovat

To je úplně zbytečná otázka, protože to záleží čistě na tom, jestli autobus přijede na čas nebo ne a to ví jen křišťálová koule smiley Pokud pojede na čas, tak 2 hodiny stačí. Ovšem nikdo ti nezaručí, že autobus nebude mít poruchu nebo se nezdrží v zácpě po nehodě na dálnici. Potom by ti ta ušetřená hodina a pár korun mohlo kriticky chybět. Takže osobně bych to určitě neriskoval, pokud stojíš o to odletět smiley Když jsem před šestnácti lety letěl z Mnichova, tak jsem měl na výběr autobus s dojezdem 3 hodiny před odletem a nebo 17 hodin před odletem. Zvolil jsem těch 17 hodin čekání, protože jsem fakt odletět chtěl smiley Navíc to bylo v půlce března a zrovna tou dobou byla sněhová kalamita, tak jsem neriskoval.

0
7 reakcí