Nevim jestli nedelam neco spatne , ale zjistil jsem problem pri pouziti wizz discount clubu - clenstvi V pripade zakoupeni dvou letenek najednou, jednoho pasazera s clenstvim a jednoho bez clenstvi, lze kupit obe letenky ( zavazdala ) ze snizenou cenu pokud ten co ma clenstvi leti taky,,takto jsme to vyuzili jiz vicekrat Ovsem ted nastala situace , ze ten co ma clensvi ma zakoupenou letenku za clenskou cenu , a kdyz bych chtel nyni prikoupit druhou letenku , pro toho bez clenstvi , nejde se mi zadnym zpusobem dostat na slevnenou cenu , pricemz ale bude splnena podminka ze clen leti taky .. V nasem pripada jde o to ze zena ma clenstvi , vyuziva wizz vic nez ja.. ja litam casteji ryanairem.. pokud letime spolecne wizzairem a koupime 2 letenky jsou slevnene obe , ted ale nastala situce ,kdy jsme jednu letenku ( slevenou) zakoupili a domnival jsem se ze na druhou, slevnenou bych mel mit narok, pokud zena co ma clenstvi muze na sebe druheho vzit kdyz leti zaroven.... Ale zrejme to takto nefunguje ,,v dotazech a odpovedich wizz jsem nasel ,ze na koupenou letenku uz dalsi dokoupit nelze , ze je zapotrebi koupit novym zadanim..jenze nove zadani mi neumozni zakoupit slevneny let , protoze nejsem clenem...avsak clen leti...zda se mi toto neseriozni , protoze toto v podminakach discout clubu nikde clovek nenejde , ze musi byt koupeny letenky soucasne a na pozdeji zakoupenou letenku uz sleva neplati Pochopitelne mohu si toto overit u wizzairu primo... ale za 14 kc/min ... .

Wizz discount club

Založil ve fóru Letecké společnosti

10 reakcí

Nevim jestli nedelam neco spatne , ale zjistil jsem problem pri pouziti wizz discount clubu - clenstvi
V pripade zakoupeni dvou letenek najednou, jednoho pasazera s clenstvim a jednoho bez clenstvi, lze kupit obe letenky ( zavazdala ) ze snizenou cenu pokud ten co ma clenstvi leti taky,,takto jsme to vyuzili jiz vicekrat
Ovsem ted nastala situace , ze ten co ma clensvi ma zakoupenou letenku za clenskou cenu , a kdyz bych chtel nyni prikoupit druhou letenku , pro toho bez clenstvi , nejde se mi zadnym zpusobem dostat na slevnenou cenu , pricemz ale bude splnena podminka ze clen leti taky ..
V nasem pripada jde o to ze zena ma clenstvi , vyuziva wizz vic nez ja.. ja litam casteji ryanairem.. pokud letime spolecne wizzairem a koupime 2 letenky jsou slevnene obe , ted ale nastala situce ,kdy jsme jednu letenku ( slevenou) zakoupili a domnival jsem se ze na druhou, slevnenou bych mel mit narok, pokud zena co ma clenstvi muze na sebe druheho vzit kdyz leti zaroven....
Ale zrejme to takto nefunguje ,,v dotazech a odpovedich wizz jsem nasel ,ze na koupenou letenku uz dalsi dokoupit nelze , ze je zapotrebi koupit novym zadanim..jenze nove zadani mi neumozni zakoupit slevneny let , protoze nejsem clenem...avsak clen leti...zda se mi toto neseriozni , protoze toto v podminakach discout clubu nikde clovek nenejde , ze musi byt koupeny letenky soucasne a na pozdeji zakoupenou letenku uz sleva neplati
Pochopitelne mohu si toto overit u wizzairu primo... ale za 14 kc/min ...

0

Odpověděl sis sám, musí to být zakoupeno současně.

0 Citovat

"Cestovné a online zavazadlové poplatky WIZZ Discount Club platí na spolucestující pouze tam, kde člen klubu také cestuje na stejné rezervaci." Já bych řekl, že z tohoto to vyplývá jasně, jelikož když dokupuješ už necestuješ na stejné rezervaci, ale máš novou rezervaci s novým rezervačním kódem.

0 Citovat

Ta věta, kterou eremi citoval, pochází z oddílu Důležité informace: https://wizzair.com/cs-CZ/travel_servic ... usive_Club
Řečeno to tam tedy je.

0 Citovat

Tak jak píše katherine je to přímá citace z podmínek.

0 Citovat

Jak říkáš, o nic nejde, ale není to tam v závorce, ale normálně v odstavci nadepsaném Důležité informace, navíc první věta, takže dosti transparentně. Jinak k tomu wizzairu, osobně se dokážu bez problémů sbalit do batohu, který používám na všechny cesty do týdne a který splňuje i rozměry wizzair a celkově mám lepší pocit s cestování s nimi než s ryanairem - od odbavení, přes interér letadla, čistotu, přesnost (ryanair se snaží ty lety točit tak, že nemá žádnou rezervu a ve chvíli, kdy se cokoliv stane, tak se pak už veze celý den zpoždění na všechny lety daného letadla), občerstvení za rozumnější ceny atd., takže nemám problém ani s jedněma, ale celkový pocit lepší z wizz.

0 Citovat

Musim souhlasit, ze i ja mam lepsi pocit s cestovanim s wizz ( co se tyce fyzicke cesty - interier letadla, prostredi, jidlo na palube atd.). Ale je pravda, ze na cenu vetsiny letenek od Ryanairu wizz nema, stejne tak jako na destinace. Mnohdy uz mi hlava nebere, odkud ty ( podle me bezpochyby prodelecne) lety Ryanair dotuje (viz mnoho vnitrostatnich spoju za par korun). Ted poletim poprve s Easyjetem, tak jsem zvedavy jak u me zaboduje v porovnani s Ryanem a Wizzem. Jinak co se tyce toho zavazadla, tak aspon tech 50cm by ten Wizz mit mohl, co si budem povidat.. 42cm (tusim) opravdu odpovida tak leda detskemu vcelka maja batuzku mi prijde smiley.

0 Citovat

Potřeboval bych poradit. K letenkám jsem přidal standardní wizz discount členství, nákup proběhl za sníženou cenu + cena členství, ale v profilu a při výběru dalšího jiného letu mi to opět nabízí, že si musím pro nižší cenu koupit členství, ani není aktivní v mém profilu. Poradíte?

0 Citovat

Uběhl nějaký čas od nákupu nebo se koukáš po letenkách bezprostředně potom? Tuším, že Wizz potřebuje nějaký čas, aby členství aktivoval.

0 Citovat

Je to pár minut, takže pokud postačí počkat... díky za info Dave!

0 Citovat

Přidám dotaz trošku mimo téma, ale myslím si, že se to sem i tak hodí. Měl by někdo jakoukoliv zkušenost u wizzairu se skupinovou objednávkou? Měli bychom být samí studenti a tedy by se na nás měla vztahovat nějaká sleva 20%, plus to, že se můžou zadat jména 72h před odletem je taky pěkný bonus. Vyplatí se to nebo je to lepší vzít třeba 3 x po 5 lidech?

0
10 reakcí