ja som s nimi nakupil dost leteniek, ale teda 90% len lowcost po europe, ktore mali zvycajne lacnejsie ako priamo cez aerolinku. Par krat som s nimi rieisl nieco telefonicky, dalo sa dohodnut. Na tu 6 eurovu linku neviem naco volas, ked maju aj normalne, len nie nonstop http://www.bravofly.com/content/en/othe ... mbers.html napr. ja som vzdy volal na UK number, cez SKype je to za par korun 00442034995209, raz som aj ukrajinske volal, kedze som bol nedockavy a ta linka uz zrana bola otvorena. .

Zkušenosti s Bravofly – podvodníci?

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

15 reakcí

ja som s nimi nakupil dost leteniek, ale teda 90% len lowcost po europe, ktore mali zvycajne lacnejsie ako priamo cez aerolinku. Par krat som s nimi rieisl nieco telefonicky, dalo sa dohodnut. Na tu 6 eurovu linku neviem naco volas, ked maju aj normalne, len nie nonstop
http://www.bravofly.com/content/en/othe ... mbers.html
napr. ja som vzdy volal na UK number, cez SKype je to za par korun 00442034995209, raz som aj ukrajinske volal, kedze som bol nedockavy a ta linka uz zrana bola otvorena.

0

Nevím, kdy jsi letenky kupoval, ale pokud v době, kdy jsi psal, tak bych ještě nepanikařil, když Ti nepošlou hned e-ticket, některé společnosti to nezasílají obratem, ale chvíli to trvá, takže pokud jsi kupoval dnes ráno nebo včera, tak bych rozhodně ještě dneska počkal a pak začal řešit.
Edit: určitě nepočítej s tím, že platbu nahlásíš jako neoprávněnou, protože jsi ji realizoval a potvrdil Ty sám - nic neoprávněného na ní nebylo, pokud by došlo na problémy, musel by ses nedej bože soudit s Bravofly, ale to jen k tomu konci Tvého příspěvku, ale nechci nijak strašit, takže v klidu smiley

0 Citovat

Příště by vás ta koruna ušetřená na marce mohla přijít draho... Byl bych v klidu, také jsem pár nákupů udělal (tedy takových, kdy by případný problém zásadně nevadil, tedy žádné harakiri). Vše ok, dokonce přišly faktury, za mě "ňáma problema" smiley

0 Citovat

Hlavně je asi potřeba zmínit, že ve skutečnosti sis nekoupil žádnou změnu termínů o které píšeš - to neumožňuje prodejce, ale dopravce. A takovou letenku nenajdeš - je potřeba se domluvit s letenkářem osobně smiley tedy pokud nerozumíš tarifům a v tom případě není bravofly nutné.

Prodávají jen většinou možnost "zdarma přerezervace", ale to zdarma se vztahuje na jejich poplatky, ne poplatky aerolinky!

0 Citovat

este by som podotkol, ze netreba panikarit, oni posielaju mail niekedy az par hodin po kupe a moze sa stat, ze rezervacny kod je tam uvedeny pre bookovaci system napr. cez checkmytrip.com, alebo viewtrip. a az tam sa dokaze zistit rezervacny kod aerolinky, ktory sa da pouzit pri prezerani rezervacie na stranke aerolinky. napis SZ, ak by si potreboval poradit.

0 Citovat

Pres tyhle pofidery (bravo, gotogate) kupuju akorat letenky do 2000kc, pokud je tam vyrazna sleva, zbytek jedine u renomovanych prodejcu..

0 Citovat

Litam vlastne v soucasne dobe jen po Evrope a tak nakupuju primo u letecke spolecnosti ( Ryanair , Wizzair. EasyJet .i Norwegian jsem si koupil primo ) , premyslim tedy, proc tolik lidi nakupuje pres nekoho ? Chapu, ze nekteri treba poskytuji slevy , ale opravdu jsou slevy tak vyrazne ? Nebo je to jen otazka pohodlnosti , koupit neco na jedno kliknuti ? Mam za to, ze dneska letecke spolecnosti maji on line prodej, takze vlezu na jejich stranky tam vidim let co potrebuju a kupuju ...mozna ze nekde pri letech mimo Evropu jsou vrazne slevy ,,,nepredpokladam , ze samostatny cestoval by potreboval vest za ruku , jako lidi co kupuji zajezdy v CK,

0 Citovat

Vyplatí se to většinou v případě klasických leteckých společností, tam ty slevy jsou celkem výrazné i po Evropě. U lowcostů to nemá význam.

0 Citovat

Ano, jediná motivace je výrazná sleva.
Třeba za zpáteční Ryanair BTS-SXF v ceně €19,90 jsem naposledy u Brovofly platil €1,48.

0 Citovat

Pokud nemá letecká společnost zrovna nějakou akci, tak letenka na jejich stránkách není nikdy levnější než přes srovnávač. Hodněkrát jsem se setkal i s tím, že po přesměrování se srovnávače na stránkay letecké společnosti to ukazovalo lepší ceny.

To samozřejmě neplatí pro lowcost, kde letenku koupíte levněji přímo. Teda pokud zase není někde akce při platbě konkrétní kartou.

0 Citovat

Kvůli slevě 10 € na letenky od FR na bravofly.fr jsem si pořídil Maestro kartu u Fio, ale nepovedl se mi realizovat žádný nákup. Jejich systém v podstatě tu kartu odmítl okamžitě, tedy "nesprávný typ karty" nebo tak něco... smiley Nevíte někdo, kde je zakopaný pes?

0 Citovat

Některé karty prostě nevemou. Stejně to bylo s Diners Club.... Bylo to o štěstí, že zrovna daná karta fungovala.

0 Citovat

logiku moc nehladaj, oni menia podmienkay pomaly kazdy den, raz Maestro, raz Diners...ono to ani nemusi prejst, hlavne nech to vo vyhladavacoch ukazuje ako najlacnejsie:)

0 Citovat

No me prave zaujal ten velky rozdil v te cene letenky vuci Ryanairu,,, a to jestli meni platebni karty jen zveda me podezreni na zneuzivani karet ....navic se divam na jejich stranky a zadne rozdily v cene nevidim ...

0 Citovat

Levné letenky - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd Výborný vyhledávač je Aviasales. Funguje více jako agregátor vyhledávačů, takže vám vyhledá lety na různých internetových stránkách. Jejich vyhledávač tak využijete hlavně na vyhledání levných letenek po Evropě nebo po Asii, kde výborně umí vyhledávat navazující lety různých nízkonákladových společností.

0 Citovat

Asi se nám do diskuzí zapojila umělá inteligence, ne? Chtělo by to ale ještě trochu poladit.

4
15 reakcí