Ahoj, mám v plánu koupit akční letenky přes Cebu Pacific z Dubaje do Manily s tím, že do Dubaje bych se dostal s Czech Airlines z Prahy. Kombinace by byla následující: Praha - Dubaj (Czech Airlines) - přílet v 18:30 a v ten samý den odlet v 23:10 s Cebu Pacific O 2 měsíce později by to bylo takhle: Manila - Dubaj (Cebu Pacific)- přílet v 16:05 a v ten samý den odlet v 19:30 do Prahy s Czech Airlines. Víza řešit nemusím, ale mám obavy, jestli ty časy vycházejí v pohodě. Můžete mi říct váš názor, zdali si myslíte, že je to takhle v pohodě, nebo byste doporučovali zůstat třeba den v Dubaji a mít klid? Díky všem za reakce.  .

Praha - Dubaj - Manila

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

11 reakcí

Ahoj,

mám v plánu koupit akční letenky přes Cebu Pacific z Dubaje do Manily s tím, že do Dubaje bych se dostal s Czech Airlines z Prahy.

Kombinace by byla následující:

Praha - Dubaj (Czech Airlines) - přílet v 18:30 a v ten samý den odlet v 23:10 s Cebu Pacific

O 2 měsíce později by to bylo takhle:

Manila - Dubaj (Cebu Pacific)- přílet v 16:05 a v ten samý den odlet v 19:30 do Prahy s Czech Airlines.

Víza řešit nemusím, ale mám obavy, jestli ty časy vycházejí v pohodě. Můžete mi říct váš názor, zdali si myslíte, že je to takhle v pohodě, nebo byste doporučovali zůstat třeba den v Dubaji a mít klid? Díky všem za reakce. smiley

0

ak by lietadlo prislo nacas, tak je to uplne v pohode. Ale ak si nebol est v Dubaji, tak odporucam si tam jeden-dva dni dat.
Ale ako pozeram (som nim aj letel), ten z Manily prilieta do Dubaja o cca 21:40 (16:05 odlieta z Manily). Takze tjednej noci v Dubaji sa asi nevyhnes.

0 Citovat

Neviem na ktore letisko lieta CSA, ale ak na DWC tak na DXB nemas sancu za tak kratky cas, ak lieta na DXB, tak minimalne odlet do Manily by si stihat mal. Podla flightradar v historii letov neletel Cebu Pacific ani raz nacas, len raritne ma meskanie napr. 30 minut, my sme odleteli cca pred tyzdnom az o 01:00, vraj nie je chyba v prepravcovi, ale Manila im to kvoli rusnej leteckej premavke nad mestom stale posuva, vsetky odlety na DXB letisku okrem Cebu pacific boli podla odletovej tabule nacas. Letisko ak budes mat vsetko pripravene zmaknes aj za 30 minut, do hodiny urcite. Prilet do Dubaia .. no tam sme meskali s odletom tiez tusim 30 minut, sice sme sedeli v lietadle na cas, ale Manila je posahane letisko na entu a kym sme vzlietli tak presla ta polhodinka. V ostatne dni tusim bezne meskanie minimalne hodina a to by som uz asi okusoval nechty. Vlastne ja som aj okusoval smerom do Manily pretoze z povodneho casu pristatia 11:20 sa vyklul neviem aky, ale dalsi let o 15:00 na Cebu by sme stihali cca 10 minut pred zatvorenim gate, "nastastie" Airasia nam poslala 2 dni predtym spravu (ktoru som prehliadol) ,ze sa posuva cas odletu o 2h, realne sme kvoli posahanemu Manilskemu letisku odleteli az o 21:30 ! Minimalne na odlet do Prahy by som pre pokoj na dusi prespal v Dubai, ale ked mas rad adrenalin, tak stihnutelne to stale je

0 Citovat

Hehe, díky za reakce. Nakonec jsem si koupil s FlyDubai a zůstanu při cestě tam jeden den v Dubaji a při cestě zpátky přes noc. Máte pravdu, za ty nervy to nestojí, navíc mě už zpoždění letadel v životě stálo tolik nervů, že se divím, že jsem o tom vůbec uvažoval. smiley Ještě jednou díky.

0 Citovat

CSA leta opet do Dubaje ? - nic o tom nevim - naposledy jsem snimi letel v roce 2006 - pak linku trvale zrusili - pozdeji na par let se dalo s nimi do Abu Dhabi a s Etihad autobusem - ale to take jiz nekolik roku neexistuje ?

0 Citovat

Téhle akce Cebupacificair jsem si všiml již loni - chtěl jsem do Austrálie - problém té akce je, že aby cena byla zajímavá musí člověk koupit všechny lety za nejnižší ceny. Cože je prakticky nereálné, protože pravidelně padá web jak ho Asiaté zahltí a levných termínů je jen pár. Letos opět Dubaj - Manila od 1400 czk zpáteční (chtěl jsem 1-3/2017). Bohužel reálná dostupnost zase nulová.

0 Citovat

CSA (let je Smartwings) leta na terminal 2. Stejne jako FlyDubai. Terminal dve je samostatne stojici terminal naproti spojenym terminalum 1 a 3. Je to na taxika nebo na autobus, pokud se clovek nechce zpotit pri presunu v horku, pokud uz je nebo pokud nevi co s casem. Metro je napojeno na terminal 1 a 3.
Ten let s Cebu se dal v pohode stihnout... v pripade priletu se Smartwings (CSA). Prilet je 19:30 a lita to sem vcelku na cas. Zpozdeni byva spis v opacnem smeru z Dubaje do Prahy. S Fly dubai... to prileta pozdeji... s tim uz se stihnout nedalo.
Pokud nekdo pri letech do Manily nebo nekam jinam kombinuje letenku s Wizzair... ten leta na DWC... coz je letiste na uplne druhe strane mesta. Letiste je temer bez provozu, odbaveni raz dva, ovsem je to na hlavni letiste vice nez 60 km. Metro z nejblizsi stanice (kam je treba se prepravit bud taxikem nebo autobusem) jede na letiste hodinu. Pokud je odlet z terminalu dva... je treba pricist dalsi cas na presun od metra ke vzdalenemu terminalu.
Treba se tento polohopis terminalu bude nekomu hodit.

0 Citovat

Smartwings neni CSA - a csa uz neni CSA - Dubaj znam moc dobre a prekvapilo me ze by opet zavedli linku

0 Citovat

Smartwings neni CSA, ale CSA na svych strankach prodava jejich lety (do Dubaje) A tyto letenky pod hlavickou CSA jsou dostupne i ve vyhledavacich. Tak prave pro ty co si mohou myslet ze CSA zavedlo lety do Dubaje... je tu vysvetleni ze ne a ze lety koupene pod hlavickou CSA jsou lety Smartwings smiley

0 Citovat

potom to vyzera takto vo vyhladavani:

0 Citovat

presne, maju tam koberce vsade a niekde aj take lehatka namiesto sedaciek.

0 Citovat

Ok, tak super. Diky moc obema za vysvetleni.

0
11 reakcí