Okrem trasovania, ktoré je na hlavnej stránke (a ktoré už mám kúpené - s tým rozdielom, že bez Phuketu, z BKK preletíme inam) som na secretflying našiel, že s týmto dumpom sa dá nakombinovať veľa vecí - napr trasa FCO-JNB / DUR-LAX / PEK-FCO za niečo cez 400€ (keby som to vedel skôr, tak kúpim asi to, dokúpim LAX-PEK za míle a mám cestu okolo sveta). Našli ste niekto ešte niečo zaujímavé? (ideálne niečo, kvôli čomu by som si povedal, že "ok, pôjdem teda do tej Juhoafrickej republiky ešte raz, keď je k tomu aj toto všetko a za tie prachy"  .

Ethiopian MXP-DAR-BOM//BKK (čo všetko sa dá s týmto tarifom)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Okrem trasovania, ktoré je na hlavnej stránke (a ktoré už mám kúpené - s tým rozdielom, že bez Phuketu, z BKK preletíme inam) som na secretflying našiel, že s týmto dumpom sa dá nakombinovať veľa vecí - napr trasa FCO-JNB / DUR-LAX / PEK-FCO za niečo cez 400€ (keby som to vedel skôr, tak kúpim asi to, dokúpim LAX-PEK za míle a mám cestu okolo sveta).

Našli ste niekto ešte niečo zaujímavé? (ideálne niečo, kvôli čomu by som si povedal, že "ok, pôjdem teda do tej Juhoafrickej republiky ešte raz, keď je k tomu aj toto všetko a za tie prachy" smiley )

0

Patrej, už tu bylo leccos napsáno. Da se opravdu levne NBO, DAR, JNB.

Když se upustí nejake palivo, dostanes se třeba na Zanzibar a zpet za 150.

0 Citovat

Ono, čo som našiel a prišlo mi relatívne zaujímavé, je Rím-(Adis Ababa)-Johannesburg // Durban-(Dubai)-Sydney // Bangkok-(Adis Ababa)-Rím za 545€

Je ale pravda, že vytankovať to nejakým chvostíkom som neskúšal (a to som pritom o ET vedel smiley smiley )

0 Citovat

Btw jak je to s temi milemi...da se potom neco u TK za to udelat? Treba jen VIE-IST nebo tak...nebo to lepsi hodit k Aegeanu? Tam by za to bylo co? Ja jinak sbiram do LH, ale tam to bude slabota.

0 Citovat

http://www.secretflying.com/2016/05/open-jaw-milan-italy-africa-asia-e300-roundtrip/

Vyzerá to na rovnakú chybu, rôzne destinácie. Predpokladám, že by mohli ísť aj iné destinácie/kombinácie (rovnako ako naposledy). Nebude sa s tým niekto hrať? smiley

0 Citovat

Je to jednoduchý 2x dump, problém je spíše v tom najít vyhledávač, který tě nechá vystavit letenky pod EK. Destinace si vesměs můžeš nastavit libovolně.

0 Citovat

Využít je na nějaký přípoj s easyJetem smiley

0 Citovat

Ono se to obejde i bez té Indie. Myslím, že je to celkem zbytečná zastávka - další vízum, možná by chtěli vidět i očkování proti žluté zimnici, když se letí přes Afriku, nevím...

Každopádně tam jde narvat rovnou DAR-BKK nebo NBO-BKK apod., záleží, jaké je base fare na jednotlivých segmentech, za vyšší cenu lze začínat ve VIE, což mi přijde rozumnější.



0 Citovat

Pravda.. Ráno mi tam asi niečo ušlo smiley

Pre tých, čo majú Thajska a JV Ázie dosť, tak sa to celkom dobre dá spojiť aj s Čínou:

PEK/PEK, SHA/SHA. SHA/PEK, HKG/SHA

0
8 reakcí