Ahoj, plánuji cestu do Japonska na 1 týden na přelom dubna a května. V porovnávačích mi vyjede spousta prakticky stejně drahých letenek s cenou kolem 15.000. Kterou leteckou společnost byste mi doporučili na takto dlouhou cestu? Emirates, Air France, British Airways? Zatím uvažuji o Emirates, docela pozitivní ohlasy, a napadlo mě, že by bylo fajn si udělat stop v Dubai. Když jsem hledal ve zdejším porovnávači termíny zpátečních letenek, stop vyšel nejdelší na nějakých šest hodin mezi půlnocí a šestou hodinou ráno. Když jsem vytvořil s mezizastávkou, už jsem se dostával do extra vysokých cenových relací. Přes web Emirates jsem také neměl štěstí  .

Praha-Tokio se stopem v Dubai?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj,

plánuji cestu do Japonska na 1 týden na přelom dubna a května. V porovnávačích mi vyjede spousta prakticky stejně drahých letenek s cenou kolem 15.000. Kterou leteckou společnost byste mi doporučili na takto dlouhou cestu? Emirates, Air France, British Airways?

Zatím uvažuji o Emirates, docela pozitivní ohlasy, a napadlo mě, že by bylo fajn si udělat stop v Dubai. Když jsem hledal ve zdejším porovnávači termíny zpátečních letenek, stop vyšel nejdelší na nějakých šest hodin mezi půlnocí a šestou hodinou ráno. Když jsem vytvořil s mezizastávkou, už jsem se dostával do extra vysokých cenových relací. Přes web Emirates jsem také neměl štěstí smiley Dá se to nějak rozumně nakombinovat?

Na základní prohlídku Dubaie - projet se vyhlídkovým vláčkem, udělat selfíčko u Burj Chalífy a projít kolem fontány mi bohatě stačí půl den, i tak budu tamější teploty rozdýchávat ještě zbytek letu.

Dík za tipy

0

Tak jsem záhadu asi vyřešil - na webu Emirates - třípoložková modelová cesta vychází OK. Sice přílet tam někdy 1:00, odlet odtamtud další den 2:00, ale jde to. Takto modifikovaná zpáteční letenka za necelých 15.000 Kč smiley

0 Citovat

Vyzkoušej ještě orbitz.com. Dají se tam dobře filtrovat výsledky. Zaškrtneš si daný segment a další letenky už zobrazuje jen s tímto segmentem. Posledně se mi podařilo si takhle dát 18 hodin stopover v DXB.

0 Citovat

Na strankach emirates neni problem navolit prestavku v Dubaji 1-2-5 -7 dnu a porad za stejnou cenu - ja to tak delam porad vzdy kdyz letim dale do asie - akorat se cena trochu nyvysi pokud priletite do Dubaje v patek - je to den volna a proto to vzdy vyskoci o nekolikset korun vys

0
3 reakce