Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenosti s touto hlaskou u Air Baltic: This booking cannot be retrieved due to the fact that it's an offline booking. You can request additional services using our online payment form, pay for additional baggage here and pre-order your meal here. (ref:24AF24578964A1853E1A 24031510) Pristi tyden vyrazim na cestu z Vilniusu do Vancouveru dle akcni nabidky HIT: letenky do Vancouveru, Edmontonu a Calgary přes léto i prázdniny – 9.236 Kč (moc diky za super akci  .

Air Baltic - nelze prihlasit do my booking

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenosti s touto hlaskou u Air Baltic:

This booking cannot be retrieved due to the fact that it's an offline booking. You can request additional services using our online payment form, pay for additional baggage here and pre-order your meal here. (ref:24AF24578964A1853E1A 24031510)

Pristi tyden vyrazim na cestu z Vilniusu do Vancouveru dle akcni nabidky HIT: letenky do Vancouveru, Edmontonu a Calgary přes léto i prázdniny – 9.236 Kč (moc diky za super akci smiley ) a nedari se mi prihlasit, abych mohla kouknout na letenku a pozdeji i check-in.

Pred chvilkou jsem psala na servis centrum Air Baltic (na odpoved maji 10 dni, coz ja ne) a pripadne tam budu muset zavolat.

Diky J

0

Na webu AirBaltic se přihlásíš jen pokud máš letenku koupenou přímo přes jejich rezervační systém.

0 Citovat

Záleží v jakém rezervačním systému byly letenky vystavené, agentury i aerolinky využívají někdy rozdílné platformy a pracují s jinými daty.
Prodejce (výstvavce letenky) většinou poskytne PNR pro přístup do všech, které jsou s danou rezervací propojené smiley Proto někdy lidi s PNR nesprávně pracují a zadávají např. kód ze Sabre na Amadeu atp.

0
2 reakce