AZAL - KBP-IKA 2.906 Kč, KBP-SCO 2.915 Kč
Kdo si naivně myslí, že poletí za 3k v byznys třídě vč. návazných služeb apod. přikládám screen z Matrixu a tarifních podmínek, které jasně hovoří o tom, že jedná o budget fare bez zavazadel, jídla apod. Jde jen o mylné značení knihovací třídy, kterou některé RS interpretují jako cestovní třídu "First" nebo "Business".
no uvidime co za 24 euro z toho vypadne
aj Amadeus sa tvari ako first, ale skor si myslim ze je to FIRST ako FIRST BUDGET AIRLINE FROM AZERBAIJAN ![]()
Ved jasne, len ma zaujima ze ked aj AZAL cez ich check na amadeus to prezentuje ako first, tak ci tym neuviedli do omylu ![]()
Sent from my M351 using Tapatalk
Na al nekdo zminil ze je to businessu a i azal to potvrdil. ja koupil dubaj, na flugladen, eticket booking class P tak jsem si rikal ze je to fakt vydrb, ale zavolal jsem na cesky azal kde mi potvrdili ze booking class P je Premium tzn business. Navic ten tarif co rozebiras je within europe kdezto ja to mam z ist takze z asie...
mam spoustu datumu na tu dxb z ist v C, dohledejte si je treba na kajáčku nemeckym, snad nas nikdo neobvini z kopirovani
jo a to mam teda taky dle cmt first ale jidlo za poplatek a bagl zadnej, ale chtel bych konecne do istanbulu do mesta i do te dubaje mrknout tak me economy stvat nebude.
Jo jo,to vypadá na nějakou ultra low cost premium class
Třeba našli novou cestu,jak zpřístupnit cestování v prémiových třídách opravdu každému alespoň prostřednictvím rezervace ![]()
Taky to tak vidím. Jinak regulérní byznys třída je v booking class "D", v ceně jsou 2 kufry a jídlo
, ale cena 10x vyšší http://goo.gl/FwJYVF
Na Azalu ti nikdo nic nepoví, protože fare P je teď novinka.. Pokud někdo na budget proletí C class, dobře tak, ale nevěřím tomu ![]()