Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s bezplatným přeletem z Ponta Delgady na jiný ostrov Azorských ostrovů (nebo naopak) v rámci cesty z/do Portugalska? Sata v podmínkách uvádí, že pro letenku zdarma je nutné přeletět na jiný ostrov do 24 hodin od příletu z Portugalska a předložit boarding pass letu Portugalsko-Ponta Delgada. Bylo by možné koupit letenku Portugalsko-Ponta Delgada a na jejím základě mít zdarma letenku Ponta Delgada – např. Terciera a fyzicky uskutečnit pouze cestu Ponta Delgada – Terciera? Jde o to, že bych pár dní byla na Sao Miguel a pak bych se přesunula na jiný ostrov, ale ten přelet je normálně od 90 euro. .

SATA Azory

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

68 reakcí

Este doplnim:

Covid-19 - Voucher Refund Form | Azores Airlines

Terms and Conditions: This voucher is valid for one year from the date of issue. It's only permitted to use 1 voucher for each ticket. Valid for bookings through SATA - Azores Airlines offices and our Contact Center 707 227 282 or info@sata.pt You must present the voucher.; This voucher it's nonrefundable.
www.azoresairlines.pt

0 Citovat

Dakujem misog za detailne info :)

0 Citovat

Dnes som skusal predlzit platnost voucheru co mi konci o mesiac.

Odpoved z fb behom minuty, vsetky vouchery vydane minuly rok sa predlzuju do 31.12.2021

https://www.azoresairlines.pt/en...QI5IGEQ4Y8

0 Citovat

Předpokládám ale, že se nemusí žádat o prodloužení konkrétního voucheru, to opatření platí plošně. Prostě všechny platí do 31.12.21 automaticky. Takhle mi to alespoň potvrdila i madam z on-line chatu na jejich webu.

Jinak za to prodloužení palec nahoru, protože mít 3 jednotlivé vouchery pro dva lidi s platností do konce dubna byl dost bolehlav co s tím..

0 Citovat

Je to automaticke

0 Citovat

Pozeram na moznost toho free preletu na Azoroch a vyzera to, ze uz je to obmedzene len pre rezidentov :( Nemate niekto nejaku cerstvu skusenost?

0 Citovat

Ano, tiež som niekde čítal že to potichu zmenili už len pre rezidentov.. Skúsenosť ale nemám.

0 Citovat

Jen pro rezidenty.

0 Citovat

Nemůžu vyplnit hned druhou otázku. Není tam volba důchodce.

1 Citovat

Děkuji za připomínku, možnost důchodce už byste tam měl vidět. 

0 Citovat

Chybí mi tam možnost invalidní důchodce :)

1 Citovat

Není tam ani kolonka pro ženy na mateřské, muže na mateřské nebo jiné druhy rodičů na mateřské.

0 Citovat

Vyplnene.

0 Citovat

moc děkuji za vyplnění všem

0 Citovat

máte někdo přehled v tom, jak SATA / Azores airlines mění tarify a cenotvorbu letenek? 

Jde mi o tu možnost, která donedávna funguvala, totiž že při letu z pevniny (let S4 Azores Airlines) + na to navázané přelety se SATA po ostrovech byly výrazně levnější, v podstatě za cenu letu v pevniny, nebo jen s nepatrným navýšením. Totéž pro cestu zpět. Šly takto postavit i pěkné multicity letenky a procestovat více ostrovů. 

koupili jsme takto letenky OPO-TER-HER-FLW za 52 EUR (v pořádku vystavené)

a za podobnou cenu jsme měli vybrané FLW-PDL-LIS. 

Akorát než se skupina poradila, je to pryč.

Jenže není pryč jen pár termínů, ale všechno, vypadá to, jakoby uplně zrušili nějaké tarifní třídy nebo pravidla pro výpočet ceny, ani v matrixu (při zatrhnutí hledání včetně tarifních tříd, které už nejsou k dispozici) mi to stejně tu levnou letenku nenajde (ani tu samou, kterou mám reálně koupenou).

Přitom dosud byla tato možnost vždy dostupná; jasně, samozřejmě ne pro všechny termíny, ale pro nějaké hodně dopředu vždy ano. 
A najednou nic. 

Máte s tím někdo zkušenosti, je šance, že se to vrátí, nebo došlo k nějaké zásadní změně v cenotvorbě? díky!

1 Citovat

Když jsem v prosinci 2023 kupoval multicity letenku na červen 2024 a před tím to několik měsíců sledoval, nikdy jsem si nevšiml takto výhodných cen, ani jsem o tom nečetl. Vím, že nějaké takové akce byly několik let před tím, ale toto, co popisuješ, mě překvapuje. Už jsem to pak nesledoval, ale nebyla toto spíš nějaká mimořádnost? Sledoval jsi tyto možnosti dlouhodobě? Jinak letiště Horta je HOR a ne HER, kdyby to někdo hledal.

0 Citovat

jj, samozřejmě HOR, Horta, Faial, pardon. 

bylo to tam docela dlouho, 2023/2024 si nejsem jist, ale teď určitě hodně měsíců, rozhodně po většinu roku 2025. Pamatuju si, že už na jaře jsem zkoušel skládat nějaké itineráře.. v červenci jsem konečně domluvil kamarády, koupili jsme první část a po tolika měsících jsem se vůbec nebál, že to může takto rychle zmizet.. už i někde v jiném vlákně tady na CL někdo píše, že to byla pravděpodobně reakce SATA na vládní omezení původně fungujícího schematu bezplatných přípojů po Azorech, aby to motivovalo zahraniční turisty kupovat lety na Azory s S4..

0 Citovat

Tady se pripichnu. Na dalsi trip.

Ted jsme tam byli cerven/cervenec a jeli jsme teda vse lodi- TER-SJ-PIC-HOR-PIC- TER…. 4 ostrovy 14 dni.

Ale na ten Flores se proste letecky musi🙄.

0 Citovat

Ještě bych doporučil zvážit koupit letenku zpět z ostrova Corvo. I když to asi nebude přímý let do PDL, není o moc dražší než z Floresu. Z Floresu na Corvo přejedete trajektem, ale má asi jen 12 sedadel (je to menší loď) a víc jízdenek neprodají, takže je třeba ho rezervovat s větším předstihem (pokud je to zanedlouho, koupit letenku z Corva jen tehdy, když bude trajekt dostupný). Je tam ale riziko, že trajekt kvůli větším vlnám nepojede, takže mimo léto bych to neriskoval (mimo léto jsou vlny pravděpodobnější). Pokud byste neměli letenky tam koupené, je lepší letět na Corvo a pak z Floresu (jak jsem letěl já), protože na Floresu si lidi většinou naplánují delší dobu. Na Corvo stačí půl dne a dá se udělat i jako jednodenní výlet z Floresu, ale byla by škoda ho vynechat, když už je člověk na Floresu. Je tam i pěkná malá pláž u konce dráhy letiště s koupáním chráněným nízkými skalami a těsně nad ní přistávají letadla, když se zadaří.

0
68 reakcí