Ahoj, ospravedlnujem sa vopred za velmi vseobecnu otazku, ale hladal som a neviem najst odpoved - kedy je najlepsie kupovat letenky vo Wizz, pokial neberem v uvahu akcie? Hladam letenky Praha <-> Bari zaciatkom Septembra a su este celkom drahe. Ked si ale pozriem historicky vyvoj leteniek na Maj, vidim, ze 4 tyzdne pred odletom klesli aj na tretinu najvyssej ceny. Nemate skusenost, ci je mozne ocakavat taketo klesnutie aj leteniek na September? Diky za rady :) .

WizzAir kedy kupit

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahoj,
ospravedlnujem sa vopred za velmi vseobecnu otazku, ale hladal som a neviem najst odpoved - kedy je najlepsie kupovat letenky vo Wizz, pokial neberem v uvahu akcie?
Hladam letenky Praha <-> Bari zaciatkom Septembra a su este celkom drahe. Ked si ale pozriem historicky vyvoj leteniek na Maj, vidim, ze 4 tyzdne pred odletom klesli aj na tretinu najvyssej ceny.
Nemate skusenost, ci je mozne ocakavat taketo klesnutie aj leteniek na September?

Diky za rady :)

0

Ahoj. To se těžko určuje, hraje tam roli více faktorů. Obvykle u nízkonákladovek je ideální doba tak 1-3 měsíce dopředu. Wizz mívá tak 1x za 2 měsíce jednodenní akci -20% na všechny lety, to se ti může vyplatit. Ale nezapomeň ještě na jeden důležitý fakt - letenky do Itálie na období červenec až září (júl-september smiley) budou určitě vyšší než na květen (máj), protože je letní turistická sezóna a vyšší poptávka.

0
1 reakce