Wizzair účet
Toto se mi stalo loni v kvetnu s rezervaci z predchoziho listopadu, musela jsem tam volat, ale operatorka nechapala, chtela zaplatit za zmenu. A pak teda nakonec se divala na tu rezervaci a zmenila zdarma na jine datumy.
spis by me zajimalo, za jak dlouho ta moznost mizi…u me to bylo po 4 mesicich od zmeny letu, tzn. 4 mesice s tim slo hybat.
mne sa to stalo prvykrat a to wizz tocim takto uz dlhe roky, tak neviem ci je to nejaka vynimka alebo sa to stane pravidlom
No, loni na jare mi to psalo zde vic lidi, ze jim zmizela tlacitka na rebook/refund.. me to prijde jako zamer vytahnout par penez za predrazenou telefonni linku🤷. My s nima leteli jen 3x.
Mne sa zda, ze oni to uzamknu po dvojitej zmene letov. Ak si proste nereagoval na prvu zmenu, tak pri druhej zmene pod 4h to uz beru len ako informacny email pre teba. Co mi pripomenulo, ze Silvestrovsku Hurgadu by som mal radsej potvrdit :)
Uz vam wizz meni lety ze zimniho letoveho radu? Mam neco nakoupeno a cekam na zmeny, ale zatim mi nic nezmenili.
Ala napsal(a):Uz vam wizz meni lety ze zimniho letoveho radu? Mam neco nakoupeno a cekam na zmeny, ale zatim mi nic nezmenili.
Nic nemenili. PRG-LCA
Ja cakam na Larnacu s Viednev Marci potencialne na Velku Noc,a Marrakech s Budapesti cez Vianoce potencialne zmenit na Kanary. Zatial nic
Budapest- Giza na November zmenena k horsiemu a neda sa to zmenit na ziadnu inu linku, tak len refund.