Ahoj, chystáme se v partě 4 lidí 1.-24.9. na Borneo a v rámci téhle cesty bychom se rádi přesunuli cca na týden na Lombok, ideálně s jednodenním stop-overem v Kuala Lumpuru. Pří hledání letenek mi vycházelo nejlíp zkombinovat zpáteční Kota Kinabalu-Kuala Lumpur a Kuala Lumpur-Lombok, kdy jsem se dostala na cenu pro jednoho někam ke 4000,- CZK. Protože pořád poslouchám, jak jsou letenky v JV Asii "za facku", přemýšlím, jestli to na místní poměry je rozumná cena nebo ne..budu ráda za případná jiná doporučení  .

Kota Kinabalu - Lombok v září 2016

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Ahoj,
chystáme se v partě 4 lidí 1.-24.9. na Borneo a v rámci téhle cesty bychom se rádi přesunuli cca na týden na Lombok, ideálně s jednodenním stop-overem v Kuala Lumpuru. Pří hledání letenek mi vycházelo nejlíp zkombinovat zpáteční Kota Kinabalu-Kuala Lumpur a Kuala Lumpur-Lombok, kdy jsem se dostala na cenu pro jednoho někam ke 4000,- CZK.
Protože pořád poslouchám, jak jsou letenky v JV Asii "za facku", přemýšlím, jestli to na místní poměry je rozumná cena nebo ne..budu ráda za případná jiná doporučení smiley
Díky!

0
0 reakcí