Gatwick/Luton/Stansted?
Tohle by mělo být OK. Ale jinak to dle mého za to nestojí. To je lepší si připlatit za normální přestup.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Tohle se dá v pohodě stíhat a máš to na jedné letence. Ještě stihneš pár panáků v lounge.
Opravdu BAW tenhle přestup (byť je na jedné letence) bere tak, že když to člověk nestihne (protože třeba silný traffic na okruhu apod.), tak že ho rebookuje na další let, a nevezme to jako no-show?
Tohle je dostatečný čas na přestup i v případě normální zácpy ve špičce.
Samozřejmě může dojít k výraznému zpoždění už prvního letu, pak předpokládám, že tě přebookují na další let, stejně jako při přestupu v rámci jednoho letiště. Jinak jedna letenka vůbec nedává smysl.
Díky za poznámky všech! Jednou letenkou jsem myslel tak, že to je v rámci jedné rezervace. Ano, pokud by bylo zpoždění prvního letu, tak by měli přebookvat ten další. Co se týče toho, že to za to nestojí - z hlediska času letů tam i zpátky + cena to za tyhle nervy stojí. Pevně věřím, i dle komentářů zde, že problémy nebudou. Předpokládám, že jinak by to BA nenabízelo a nemělo i jako variantu na webu.
Taky jsem to podstoupil. Brali jsme 2 auta. Jedno Uber a druhý Bolt. Bolt byl o 1/4 levnější. Čistá jízda byla do hodiny. Takže bys to měl stíhat.
Já právě zvažuji National Express nebo Flixbus. Mělo by to by voko trvat hodinu... váhám, jestli namísto toho nejít do toho Boltu... ten vychází okolo 80 GBP
National Express je v pohodě. On každý straší tím, co by se mohlo stát, ale neznám nikoho, komu by to fakt uletělo. Ten čas je dostatečný.
Nedá mi to a musím se zeptat. To ty letenky byly tak výhodné, že se to vyplatí s tímhle krkolomným přesunem a ještě za něj případně zaplatit 80 liber?
Jo byly. 1. z hlediska timingu cesty tam i zpátky byly dobré, ne-li ideání a cenově vyšly na 12k
floodland napsal(a):National Express je v pohodě. On každý straší tím, co by se mohlo stát, ale neznám nikoho, komu by to fakt uletělo. Ten čas je dostatečný.
Díky! Trochu jste mě uklidnil. Uvidím.... možná fakt ten Bolt vezmu pro klid dušičky, anebo vezmu Flixe a kdyby to haprovalo, tak si to zruším na kredit a vezmu Bolta.
U těch autobusů National Express je potřeba si je vyfiltrovat podle jízdní doby, v jízdním řádu jsou i takové, co to jedou 2-3x déle a zastavují i na dalších letištích a pak ty co to jednou napřímo. Tedy i autobus s pozdějším odjezde může dorazit mnohem dříve.