Máte někdo zkušenosti jaká je obvyklá rychlost průchodu na imigračním na EWR? Přiletěl bych tam (nejspíše) v 15:45 s UA a plánuji pokračovat s UA (na jinou letenku) do Miami s odletem v 18:30, ale nejsem si jistý, zda to stihnu. Pokud bych tam měl zaseknout ve frontě přes dvě hodiny, jako jsem stál naposledy na JFK, tak by to mohl být kapku problém. Druhá věc je, že budu mít novou ESTA a pokud si to dobře pamatuju z minula, tak to nestačí automat a musím znovu k úředníkovi, tedy další zdržení. Nebo se to týká jen nového pasu? Rovnou i napíšu, že letět přímo do Miami nemůžu, cestu do NYC mi hradí zaměstnavatel, soukromý odskok na Floridu mám povolený jako dovolenou. .

New York Newark (EWR)

Založil ve fóru Letiště

4 reakce

Máte někdo zkušenosti jaká je obvyklá rychlost průchodu na imigračním na EWR? Přiletěl bych tam (nejspíše) v 15:45 s UA a plánuji pokračovat s UA (na jinou letenku) do Miami s odletem v 18:30, ale nejsem si jistý, zda to stihnu. Pokud bych tam měl zaseknout ve frontě přes dvě hodiny, jako jsem stál naposledy na JFK, tak by to mohl být kapku problém. Druhá věc je, že budu mít novou ESTA a pokud si to dobře pamatuju z minula, tak to nestačí automat a musím znovu k úředníkovi, tedy další zdržení. Nebo se to týká jen nového pasu?

Rovnou i napíšu, že letět přímo do Miami nemůžu, cestu do NYC mi hradí zaměstnavatel, soukromý odskok na Floridu mám povolený jako dovolenou.

0

Ja sem letel pres EWR 2 mesice zpatky a probehl sem imigracni asi za 20min - nicmene tohleto nejak predpovidat se rovna vesteni z koule - nejcastejsi jsem byl minuly rok v Miami a doba na imigracnim se pohybovala mezi 10min a 2:15h - zalezi kolik zrovna prileti letadel, kolik je v provozu uredniku etc..

Ta Este se tyka noveho pasu, ne nove ESTY (nicmene na nekterych letistich uz pres kiosky chodi i lidi bez ESTA), ale v unoru na EWR ty automaty vubec nefungovali - vsichni sli pres Visa queue a stejne jsem to za 20min probehl.. Nicmene 2:45 mi pride jako slusna vata, i kdyz asi bych si zkusil nechat o neco vic smiley kdyz bude nahodou velka fronta, tak zkus poprosit na informacich, ze mas connecting flight a ze bys potreboval probehnout o neco rychleji, Amici ti casto vyjdou vstric, kdyz zamavas vytistenou letenkou smiley

0 Citovat

Díky. Tak nějak jsem si to myslel. Našel jsem ale let, který přiletá o kapku dříve, tak asi vezmu ten - každá rezerva dobrá.

0 Citovat

hej lepsie mat rezervu, aj ked co som 2x siel cez EWR, tak to ani 30 minut netrvalo

0 Citovat

s mojim statusom som si uzil footlong subway smiley

0
4 reakce