Ahoj, potřeboval jsem zaplatit letenku ještě ten daný den, ale u platby kartou online se mi zvýšila cena o více něž 600 kč. Je to u pelikána normální? Když jsem dříve jinde objednával jiné letenky, platil jsme online a žádnou platbu za tuto službu nikdo nechtěl... Díky .

Pelikán - platba za online platbu

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

6 reakcí

Ahoj, potřeboval jsem zaplatit letenku ještě ten daný den, ale u platby kartou online se mi zvýšila cena o více něž 600 kč. Je to u pelikána normální? Když jsem dříve jinde objednával jiné letenky, platil jsme online a žádnou platbu za tuto službu nikdo nechtěl... Díky

0

Ano, to je zcela běžná praktika většiny prodejců..
U nás bez poplatku http://letenky.cestujlevne.com

0 Citovat

Jsou to v tomhle směru šmejdi - člověk, co tam vyplní všechny potřebné údaje už nad tím většinou mávne rukou a pár stovek obětuje. Lepší když už, kupovat přes SA.

0 Citovat

Ahoj, uhradit v ten isty den v ramci EU nie je problem pokial robis prevod vramci tej istej banky, preto ma vacsina takychto spolocnosti viacero uctov. S platbou kartou su realne spojene naklady, ktore su pri platbach s vysokou priemernou vyskou platby nezanedbatelne - a to nehovorim o poplatkoch banke, to je v sucasnosti skor ta mensia cast. Jasne, da sa nieco co nie je zadarmo, ponukat zadarmo ...ale ono to tak uz byva, ze nic nie je zadarmo.

0 Citovat

Nezlob se na mě, ale v dnešní době chtít několik set za online platbu kartou u online prodejce a navíc když to není žádná pochybná společnost a když nekupuješ něco za pár korun, ale letenky je opravdu mimo. Tohle patří někam do začátku devadesátek.

0 Citovat

nie v pohode, ved berieme to ako diskusiu, ja len hovorim tolko, ze v suvislosti s platbou kartou su spojene naklady ktore vacsina ludi vobec neregistruje a nevie o nich (ani tu neboli spomenute) a pokial obchodnik ponuka zakaznikom volbu ...

0 Citovat

Taky jsem se teď nechal napálit, přitom ten objednávací formulář ukazuje po kliknutí na platbu kartou mnohem menší poplatek a když proklikám další možnosti a vrátím se ke kartě, tak dokonce zmizí. (Mám screenshoty.) Nemají náhodou různé poplatky pro různé karty?

Sypu si popel na hlavu, že jsem to nekoupil tady, nějak mě to ve stresu vůbec nenapadlo. :(

0
6 reakcí