New York s TAP business
Oujeee
Vyticketovano & zaplaceno (1200euro pro 2).. Pres ORY.. 3.7. tam, 9.7. zpatky s jednim dnem v Portu.. A po ceste tam asi este dame 2dny Paris ![]()
Melo by to hodit navic golda u A3 (s tim co uz mam nalitano)..
Dam vedet jestli to dopadlo (a jestli sem si nechal zabalit cestovni igelitku do folie)
![]()
Byla to celkem honka, obevil sem to na mobilu kdyz sem bezel z Menzies lounge na gate, je to hezkej zacatek tripu A380 do DXB.. ![]()
ej keby to bolo niekde odtialto, Pariz je uz zbytocna ostara.. Ale uz som tak zhyckany, ze ked ja aj NYC za 300 economy, zda sa mi to moc ![]()
Tak jsem to tam taky poslal na 12-15.12. Vanocni New York v business class, to by nemuselo byt marny ![]()
Tak uz sem vymekl a poslal sem tam prave pripoj do Parize.. Srdce mi krvacelo.. 5k s kufrem
Za to litam pres ocean ![]()
Tak sem zvedavy jestli TAP zkusi nejakou kulisarnu, ale podle reakci na FT to vypada ze to zavreli docela brzo (par desitek letenek max)..
TAP ma novy business class - zatim na routes LIS - JFK a LIS - BOS - takze se me to bohuzel netyka (LIS - EWR), nicmene ti co nakoupili na konec roku se mozna dockaji flat lie sedadel
onemileatatime.boardingarea.com/2016/06/11/tap-portugal-fully-flat-business-class/
Dobra zprava
Doufam, ze se v prosinci tehle nove konfigurace dockam, ale moc v to nedoufam, podle toho, co jsem nasel na netu. Na zbytek US letu se ma nasazovat az 1Q 2017 ![]()
Koukal sem ze u Germanu se ted intenzivne resi ruseni letenek z tehle akce kvuli zrusene lince ORY - OPO..
Akorat jsem to dneska zjistil a volal na ceskou linku TAPu. Slecna byla pomerne ochotna a rekla mi, ze se mi podiva na prebookovani letu pres Lisabon. Tak sem zvedavej, jak to dopadne. Ty jsi to uz proletel?