[QS] SmartWings
Udrzeni znacky Smartwings moc neverim, to jsou takovy korporatni blaboly tesne po jednani na uklidneni zamestnancu. Pegasus celkem rychle roste, logiku dava to mit pod jednou znackou, pokud je neoddeli vyrazne kvalitativne, coz asi moc nehrozi. Türkish konkurovat nebudou, spis pojedou dal low-cost a tim to casem (spis cekam brzy, do roka, max. do dvou), daji pod jednu znacku, to je pak na trhu levnejsi a jednodussi. Nevim, jestli to neznamena ohrozeni primych letu do ruznych destinaci hlavne mimo sezonu, protoze optimalizace kapacity pres Istanbul se tim celkem nabizi.
Zatuchlý rybníček se konečně hýbe...třeba bude konečně víc lowcost letů místo lowcost kvality za nastřelenou cenu v podání smrtwings.
Šimáněmu se dá určitě věřit, on už takhle jednou komentoval jinou akvizici..
„Začíná nová éra! Podepsáním akvizice české společnosti Smartwings Airlines a její mateřské společnosti Českých aerolinií činíme významný krok vpřed na naší cestě růstu. Toto partnerství si klade za cíl nabídnout našim hostům širší síť letů a konkurenceschopné ceny a zároveň posílit naše zaměření na technologie, efektivitu a spokojenost hostů,“
Ohledně této akvizice jsem skeptický. Je ještě slušná šance, že Turci nezaplatí. Jinak si koupili letadla, opci na Boeingy a sloty. V nejlepším případě chtějí využít Prahu pro lety dál do západní a severní Evropy.
bugr napsal(a):podle toho co se tady píše tak to bylo jednání ale Balkán nebo divoký východ. tohle přece ani není normální.
https://x.com/Yirina77/status/19...0236787023
Inu Turci v obchodních praktikách ve stylu istanbulského Grand bazaaru očividně umí chodit narozdíl od Poláků 😀
Tak to je pořád dobrý, Pegasus může jen pozitivně překvapit a když nepřekvapí, tak může překvapit někdo jiný a obsadit vyklizené letiště.
Hub LOT a dálkové linky z Prahy nemohl nikdo soudný očekávat.
Nečekal jsem hub v Praze, ale od Poláků jsem čekal codeshade s LOTem na dálkovky z WAW a k tomu míle do M&M.
Já to nevidim nijak tragicky, určitě to nekoupili aby to zařízli jako nechtěnou konkurenci, na to je to dost daleko mimo jejich oblast působení. Škoda tý Star alliance, to by mi vyhovovalo spíš.
Uvidíme co udělají se stávajícími linkami až to převezmou
asi tu budou i v mnohem lepší pozici pro začátek letů na Ukrajinu v konkurenci s Ryanem a Wizem - až to půjde.
kodshare maji pgs prý s: Delta Air Lines, Flynas, ITA Airways, KLM, Nile Air, Qatar Airways
Proč jste nečekali dálkovej hub v Praze? Myslíte, že by Praha neuživila pár přímých linek třeba do Asie?
Teď teda nevím, co čekat. SW přecejen lítalo pár desítek linek po Evropě a na dovolenkový destinace a ostrovy kolem a aspoň trochu konkurovali lowcostům. Bude teda teď to stejný lítat SW pod Pegasem? Nebo to Turci naopak omezí a přímých linek spíš ubyde na úkor více přestupů v IST? Je možnost, že nechají stávající linky a nastaví cenovou politiku víc k PGS, tedy tak dvojnásobné zlevnění? :D
Praze dálkovej hub nikdo nezakazuje, ale skutečnost, že o něj žádná aerolinka neprojevila zájem jen ukazuje, že jim to ekonomicky nejspíš nevychází, už jen proto, že to nemůže fungovat bez feederů.
já bych jen dodal, že LO už si vymlátili zuby na dálkovkách z BUD, a nakonec se stáhli. BUD je v podobné situaci jako PRG, tzn bez bázovaného síťového dopravce. Po vstupu LO do PRG bych byl skeptický i k nějakému většímu množství regionálních linek po EU, podle mě by zůstaly přímé linky jako CDG, BRU, FCO, MAD ... a zbytek by si stejně LO tahal přes WAW. Pokud by se tu objevil 787 od LO, tak pro koupáky tam, kam nedoletí B737Max. A dál by se létaly v létě vesele chartery stejně jako doteď...
Já si naopak myslím, že by LOT býval utáhnul dálkovky přímo z Prahy a byla by to zajímavá alternativa k stávajícímu zatuchlému rybníčku. Spojení s Pegasem přinese pouze změnu brandu a koupáci budou dál lítat stejnýma letadlama za předražené ceny. Ke snižování cen není jediný důvod.
Proč by nebyl důvod, prej budou muset založit firmu/pobočku v EU, a pak se můžou pokusit lítat i linky uvnitř unie a zkoušet konkurovat zavedeným nízkonákladovkám. S tim počtem letadel co mají v plánu zatím nakoupit budou mít 300 strojů to někam nacpat budou muset. , a ještě mají opci na 100 dalších..
Možná si to ale představuju moc růžově :)
na dálkovky ale asi můžem prozatím zapomenout to jo
co furt máte s tím směrováním přes Istanbul? Jakože budou z Prahy po Evropě lítat přes SAW? To by se fakt vyplatilo...
Tak minule, když jsem sháněl letenku z Prahy do Lutychu, tak mi to nabídlo jako nejvýhodnější spoj let přes Kayseri s celkem 3 přestupy.
Mıchal napsal(a):Ohledně této akvizice jsem skeptický. Je ještě slušná šance, že Turci nezaplatí. Jinak si koupili letadla, opci na Boeingy a sloty. V nejlepším případě chtějí využít Prahu pro lety dál do západní a severní Evropy.
Moc letadel si nekoupili - prakticky vse na leasing.
Sloty si taky moc nekoupili - ono moc koordinovanych letist s nedostatkem slotu, kam smartwings letaji, neni.
floodland napsal(a):Já si naopak myslím, že by LOT býval utáhnul dálkovky přímo z Prahy a byla by to zajímavá alternativa k stávajícímu zatuchlému rybníčku. Spojení s Pegasem přinese pouze změnu brandu a koupáci budou dál lítat stejnýma letadlama za předražené ceny. Ke snižování cen není jediný důvod.
To jsou jen sny. Praha, ac si muzem fandit jak chcem, na utazeni p2p jakychkoli pravidelnych dalkovek nema. Vzdyt Praha neni schopna naplnit ani blbej New York celorocne :)
Bez site feed linek tu zadna dalkovka nikdy nebude. Bohuzek.