Zdravím, začíná se to hemžit letenkami do jihovýchodní Asie a tak se chci zeptat - chtěli bychom odletět na Srí Lanku v lednu (klidně hned 2.1) s návratem do konce března. Původně jsme chtěli jednosměrky, ale asi vyjdou dráž. Prosím, má smysl kupovat již nyní? Jsme z Ostravska, takže bereme odlety z Prahy, Vídňe, Bratislavy, Krakowa, Katovic, případně z Budapešti. Ale kdyby to vyšlo výrazně levněji, tak klidně i z Německa. Pelikán mi nyní nabízí cenu Praha - Colombo / Colombo - Praha za 14 tisíc na osobu s Austrian Airlines (od 2.1. do 29.3.) - to mi přijde super, mám to koupit? Jen je divné, že je to vždy s přestupem ve Vídni a když to zadám přímo z Vídně, tak je to dražší. Prosím o radu  .

Srí Lanka od 2.1.2017

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Zdravím, začíná se to hemžit letenkami do jihovýchodní Asie a tak se chci zeptat - chtěli bychom odletět na Srí Lanku v lednu (klidně hned 2.1) s návratem do konce března. Původně jsme chtěli jednosměrky, ale asi vyjdou dráž.

Prosím, má smysl kupovat již nyní?

Jsme z Ostravska, takže bereme odlety z Prahy, Vídňe, Bratislavy, Krakowa, Katovic, případně z Budapešti. Ale kdyby to vyšlo výrazně levněji, tak klidně i z Německa.

Pelikán mi nyní nabízí cenu Praha - Colombo / Colombo - Praha za 14 tisíc na osobu s Austrian Airlines (od 2.1. do 29.3.) - to mi přijde super, mám to koupit? Jen je divné, že je to vždy s přestupem ve Vídni a když to zadám přímo z Vídně, tak je to dražší. Prosím o radu smiley

0
0 reakcí