Zdravím, hledám zpáteční letenky CZE (možno i okolní letiště) - Mexiko - Tijuana (může být samozřejmě i San Diego) s příletem v rozmezí 1. - 3. července. Odlet zpět kolem 20. července. Jedná se o to, že jsem vyhrál stipendium na letní školu v Ensenadě a letenky, které se mi zatím podařilo najít, odpovídají cca. 70 % budgetu, který jsem na to obdržel. Proto jsem se rozhodl, že se zkusím zeptat tady . .

CZE - MX červenec [RT]

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím,

hledám zpáteční letenky CZE (možno i okolní letiště) - Mexiko - Tijuana (může být samozřejmě i San Diego) s příletem v rozmezí 1. - 3. července. Odlet zpět kolem 20. července.

Jedná se o to, že jsem vyhrál stipendium na letní školu v Ensenadě a letenky, které se mi zatím podařilo najít, odpovídají cca. 70 % budgetu, který jsem na to obdržel. Proto jsem se rozhodl, že se zkusím zeptat tady smiley .

Pokud by kdokoliv věděl o zpátečních letenkách pod 30 000 Kč - ideálně kolem 25 000 Kč, byl bych moc vděčný. Pomohlo by to nejen mně, ale dalším 2 studentům, kteří letí se mnou. Kombinace jakéhokoliv druhu jsou vřele vítány! Děkuji smiley .

0

Do SAN se dá 1.7.- 20.7. dostat za necelých 23 tisíc z Mnichova s BA nebo je to o cca 1000 kč dražší z Vídně, pokud jste z Moravy.

0
1 reakce