Zatím nemám moc zkušeností s dálkovými lety, proto se zeptám zde. V září plánujeme cca na 14dní výlet do Japonska. Nejlevnější letenky nabízí (od 12k zpáteční) společnost China Eastern - máte někdo zkušenost s touto společností, vzhledem k tomu, že se jedná o dlouhý let, tak bych uvítal alespoň v rámci možností trochu komfortu. Nemáte tip na vhodný routing/dopravce? V Japonsku máme v plánu cestovat Japan rail pass, takže se případným multi-city letenkám se nebráním, pokud by odlet/přílet byl rozmezí 14 dní. Dále se zeptám, jestli je možné naplánovat denní stopover v nějakém zajímavém městě v Asii, např. Dubaj. .

Japonsko září - hledám letenku

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Zatím nemám moc zkušeností s dálkovými lety, proto se zeptám zde.
V září plánujeme cca na 14dní výlet do Japonska. Nejlevnější letenky nabízí (od 12k zpáteční) společnost China Eastern - máte někdo zkušenost s touto společností, vzhledem k tomu, že se jedná o dlouhý let, tak bych uvítal alespoň v rámci možností trochu komfortu.
Nemáte tip na vhodný routing/dopravce? V Japonsku máme v plánu cestovat Japan rail pass, takže se případným multi-city letenkám se nebráním, pokud by odlet/přílet byl rozmezí 14 dní.
Dále se zeptám, jestli je možné naplánovat denní stopover v nějakém zajímavém městě v Asii, např. Dubaj.

0

Za me tedy dubaj stoji - je tam perfektni koupani v mori - jako v laznich - ve vode se da cachtat hodiny v kuse a je to balada - dale pro nakup zlatych sperku a briliantu uplne ideal - jezdime tam pravidelne - ted jsme se vraceli z japonska s emirates - zastavka na 4 dni na koupani vysla priplatek k normalni zpatecni letence jen na 400kc na osobu - 4* hotel se snidani pro 2 osoby na ctyri noci 5ooo kc - jinak singapur na trasu do japonska je trochu z ruky - dobry je treba s emirates hongkomg kde se da volit let s pristanim v bangkoku za priplatek par stovek na nekolik dnu

0 Citovat

Děkuji za odpovědi, Honkong i Dubaj by byly vhodné destinace k zastavení, ovšem stačí na 1 den...nejsem typ, který potřebuje až na vyjímky trávit v jednom městě delší dobu.

Možná se jedná o stupidní dotaz, ale s vyloženě dálkovými lety nemám zatím praktické zkušenosti, proto se zeptám, jak lze vlastě let se stopovery koupit? V klasických vyhledávačích se mi je nedaří navolit...nebo je třeba stopover dokoupit až po zakoupení letenky? Dekuji za rady.

0 Citovat

skus hladat multicity vo vyhladavacoch. Napr. 21/7 PRG-DXB, 23/7 DXB-NRT a 31/7 NRT-PRG

0 Citovat

Na strankach emirates das rezervovat - vytvoreni rezervace a v liste misto navrat a jedmosmerny zatrhnes pokrocile vyhledani - a pak muzes vyplnovat odkud kam - tusim ze tam jde zadat i 10 navazujicich letu - bohuzel z japonska se neda levne udelat pauza v hongkongu protoze emirates letaji prime linky bez mezipristani v hongkongu - z dubaje ale maji i linku do hongkongu ktera ma mezipristani v bangkoku takze jde udelat pauza - treba nejdrive v dubaji pak bangkoku a za par dni frcis do hongkoku -a vsechno na jedne letence - a vyjde to jen na maly priplatek

0
4 reakce