Celkem pěkná cena ve first, i na všechny dny kolem - asi nějaká chybka v přepočtu. Pokud zadám jen cestu zpět, zobrazuje se 20.300MYR. VYhledávače tuhle pěknou cenu vůbec nenajdou. Měl bych otázky na zkušenější: 1) Když mám koupeno do economy a rozhodl bych se koupit tohle v RT, jak to provést? Zrušit nejdřív economy a pak kupovat? Nebo mě systém pustí, i když už mám rezervaci? 2) Nedal by se najít nějaký fígl, jak koupit jen tu zpátečku ve first za tu pěknou cenu a tam letět economy? (tipuju, že by bylo nutné řešit jako dvě nezávislé letenky) .

[MH] KUL-LHR (F) 1376GBP ...ale

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce



Celkem pěkná cena ve first, i na všechny dny kolem - asi nějaká chybka v přepočtu. Pokud zadám jen cestu zpět, zobrazuje se 20.300MYR. VYhledávače tuhle pěknou cenu vůbec nenajdou. Měl bych otázky na zkušenější:
1) Když mám koupeno do economy a rozhodl bych se koupit tohle v RT, jak to provést? Zrušit nejdřív economy a pak kupovat? Nebo mě systém pustí, i když už mám rezervaci?
2) Nedal by se najít nějaký fígl, jak koupit jen tu zpátečku ve first za tu pěknou cenu a tam letět economy? (tipuju, že by bylo nutné řešit jako dvě nezávislé letenky)

0

Tomu nejak nerozumim - 2.6k GPB mi az zas tak velky promo neprijde (kdybys mel za tuhle cenu oba segmenty).. Je to jako sale Air France La Premiere - 20% off z normalni ceny.. smiley Tyhle letenky (F) do Asie jsou okolo 100k v dobry akci s BA ex LHR..

First s EK ex LGW do KUL je za 115k na pristi tyden..

0 Citovat

Do nadpisu jsem napsal cenu proto, aby to nevypadalo jako nějaká super mega akce jako kdysi s BA. Bral jsem to z pohledu porovnání ceny business - first a zároveň s ostatními nabídkami na first. Je zvláštní, když naklikám zítřejší datum, tak je ve first plno a přitom to taky nabízí za tu nižší cenu. Na jednu cestu a takovou dálku bych to možná za tu cenu prubnul. Běžně na F nekoukám, neboť moje peněženka nemá takovou kapacitu smiley

0
2 reakce