Zdarec borci z webu cestujlevne, ale i ostatní lovci letenek. Mám pro Vás výzvu. V přiložených souborech mám dvě verze routingu, který potřebuji řešit (jednu z nich, nejlépe 20-23.11.2016). Pokud by se někomu podařilo s cenou těchto přeletů něco provést a nějakým způsobem ji oškubat, budu rád za jakoukoliv radu. Jejich ceny jsou totiž přímo strašlivé, což je způsobeno zřejmě monopolem, který United na tyto destinace má. Navíc ani ceny, které mi vyhledal Matrix, nejsou na rezervačních serverech dosažitelné. cca 9 tis=12,5tis a cca 17 tis.=23 tis. Předem díky za pomoc. Marek  .

Přelet ROR-YAP

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Zdarec borci z webu cestujlevne, ale i ostatní lovci letenek.

Mám pro Vás výzvu. V přiložených souborech mám dvě verze routingu, který potřebuji řešit (jednu z nich, nejlépe 20-23.11.2016). Pokud by se někomu podařilo s cenou těchto přeletů něco provést a nějakým způsobem ji oškubat, budu rád za jakoukoliv radu.

Jejich ceny jsou totiž přímo strašlivé, což je způsobeno zřejmě monopolem, který United na tyto destinace má. Navíc ani ceny, které mi vyhledal Matrix, nejsou na rezervačních serverech dosažitelné. cca 9 tis=12,5tis a cca 17 tis.=23 tis.

Předem díky za pomoc.

Marek

0
0 reakcí