Ahoj, náhodou nemáte někdo zkušenost s Air Transatem? Letím letos poprvé, tak jsem z toho zmatená. Praha - Toronto. Při rezervaci to po mně chtělo vybrat seat za poplatek. Platí se i přesto, když si ho vyberu na check-inu na letišti? Díky za info. Protože pokud jo, tak si to rovnou koupím, ale jinak chci šetřit.  .

Air Transat - poplatky

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj, náhodou nemáte někdo zkušenost s Air Transatem? Letím letos poprvé, tak jsem z toho zmatená. Praha - Toronto. Při rezervaci to po mně chtělo vybrat seat za poplatek. Platí se i přesto, když si ho vyberu na check-inu na letišti? Díky za info. Protože pokud jo, tak si to rovnou koupím, ale jinak chci šetřit. smiley smiley

0

klasicky trik, na checkine ti nejake uz priradia aj zdarma smiley

0 Citovat

Poplatky za sedadla nikdo neplati, dont worry smiley Akorat si je rozebere predem tech par lidi co ma u air transat loyalty.. Kazdopadne kdyz prijdes vcas na letiste na checkin, tak si vyberes dobre sedadlo a jeste usetris.. A Air Transat nenabizi online checkin ? smiley 24h pred odletem (zase zalezi jak ktera spolecnost) byva sedadlo zadarmo pri online checkinu (nekdy ani nemusis delat checkin - treba u BA staci udelat seat selection)..

0
2 reakce