Ahojte cestovatelia, viete mi poradiť najlepšiu tým myslím najekonomickejšiu alternatívu ako sa dostať do Milána 25.12.2016. Zistila som, že žiadna nízkonákladovka v tento termín neliata. Samozrejme 24.12. by som nerada kdesi cestovala. Z milána odlietam 26.12.2016 v ranných hodinách do CUN. Preto sa potrebujem 25.12. dostať do MIL. V podstate je mi to jedno či navrhnute cestu vlakom, busom, lietadlom alebo nejakú kombináciu o ktorej netuším. Skúšala som rôzne alternatívy. Pozerala letenky z Poľska, Čiech, Viedne, Budapešti. Najpohodlnejšia cesta je 150€/osoba Viedeň - Miláno spiatočka. Alebo som našla že sa tam viem dostať za 29 € jedna cesta vlak z VIE do MIL. (samozrejme zabijak 11hod). Cestou naspäť už viem lacno letecky. Napadá Vás nejaká rada ako inak? Ďakujem  .

Miláno 25.12.

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahojte cestovatelia,

viete mi poradiť najlepšiu tým myslím najekonomickejšiu alternatívu ako sa dostať do Milána 25.12.2016. Zistila som, že žiadna nízkonákladovka v tento termín neliata. Samozrejme 24.12. by som nerada kdesi cestovala. Z milána odlietam 26.12.2016 v ranných hodinách do CUN. Preto sa potrebujem 25.12. dostať do MIL. V podstate je mi to jedno či navrhnute cestu vlakom, busom, lietadlom alebo nejakú kombináciu o ktorej netuším. Skúšala som rôzne alternatívy. Pozerala letenky z Poľska, Čiech, Viedne, Budapešti. Najpohodlnejšia cesta je 150€/osoba Viedeň - Miláno spiatočka. Alebo som našla že sa tam viem dostať za 29 € jedna cesta vlak z VIE do MIL. (samozrejme zabijak 11hod). Cestou naspäť už viem lacno letecky. Napadá Vás nejaká rada ako inak?

Ďakujem smiley

0

asi jedine ten vlak, je to 11 hodin ale to je ine ako vo vlaku smiley kamosi tak sli lehatkovym, trosku drahsie, ale dalo sa. Bus urcite nebude lacnejsi a pohodlie o dost horsie smiley

0 Citovat

Jinak z PRG jezdi novy dopravce Helloa nebo jak se to jmenuje do Benatek. myslim, ze maji cenu za 15 eur one way. urcite bych to sledoval a pak dokoupit vlak Benatky-Milano.

Jinak take jezdi www.flixbus.de primo z Prahy do Milana anebo www.elines.cz. Ti maji dobre ceny pri nakupu dlouho dopredu.

0
2 reakce