Jednosměrné letenky z Varšavy s cca 17 hodinovým stopem v Athénách nyní na Tripstě  .

[A3] WAW - PRG za 775 Kč (one-way)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Jednosměrné letenky z Varšavy s cca 17 hodinovým stopem v Athénách nyní na Tripstě smiley
http://www.momondo.cz/flightsearch/?Sea ... e&NA=false

0

pekne smiley nebolo by zle zalozit vlakno o takychto zaujimavych "one way" takyto aegean je napr. celkom vhodny na pomale vyleitanie statusu segmentami smiley

0 Citovat

Jen jeden termín?

0 Citovat

je tam toho viacej, asi najrychlesjei pozriet cez google flights a v kalendari kde vyskoci 66 euro tak ten datum hodit do Momondo

0 Citovat

Těch one-way variant je mnoho, můžeš to trasovat do všech letišť co Aegean létá.

0 Citovat

Jaky to jsou tridy? Respektiver jak u Aegeanu funguje sbirani mil?

0 Citovat

Fare P - 726 mil na trase PRG-ATH https://en.aegeanair.com/milesandbonus/ ... alculator/

0 Citovat

Rekl bych ze to neni zas takova pecka, Aegean ma takove tarify neustale, tuto trasu jsem za tyto penize letel v zime (i opacne). Napriklad tyden zpet jsem kupoval cdg-ath-ist za 780,-..

0 Citovat

hej jasne, aj ja tak mam IST-ATH-PRG za 30 euro, takze dal by sa nejaky mileage run s tym vymysliet

0 Citovat

Podle me nedal, mile za to skoro zadne nedostanes, do miles and more se jako prolete segmenty k ziskani sivler nepocitaji a nevim jestli aegean ma tak stedry program, kde ti za treba 30 segmentu v kalendarnim roce daji silver..

0 Citovat

Stačí jeden let s Turky a pak pár přeltů s A3 a máš Silver https://en.aegeanair.com/milesandbonus/ ... am/silver/ (12.000 mil + min. 2 legy s A3).

0 Citovat

keby som ako blby pred par rokmi si nezalozil Miles and More, uz som mohol mat aj Gold u Aegean... takto mam peknu mikinu z Tchibo za kupony smiley

0 Citovat

a kde nasbiram tech 12k mil?

0 Citovat

skor ide o to, ze das jeden takyto one way, kde splnis tie podmienky 2 legov a 12 000 mil sa da lahko ak clovek nejaky ten error preleti napr. so spomenutymi Turkish na longhaul smiley

0 Citovat

To je blbost, errory byvaji v nejnizsich tridach. Za to nikdy 12k nedostanes. To, ze je to 12 tisic km vzdalenost vubec neznamena, ze tolik dostanes mil.

0 Citovat

Letěl jsem PRG-IST-OSA v promo fare, tedy nejnižší možné kategorii pro míle a mám na kontě 7.602 mil (1.000 mil je vstupní bonus). Zbývá mi tedy 5.398 mil na silver, což se dá udělat na 3x one-way letech.

0 Citovat

Mam totiz naky lety s Air India a pak s TAP v Cecku, tak premyslim, kterej program bude nejlepsi. Driv jsem sbiral na Lufthansu, ale to byly vylozene pracovni lety a dlouho tam trva nez se neco sesbira. Tak asi Aegean no smiley

0 Citovat

Lehkej off topic, ale tyka se to A3. Jak je mozny, ze jeden web ktery ma v nazvu ptaka, prodava letenky za 1800, kdyz primo A3 na jejich webu maji cenu nejakych 113 euro. Muze mi to nekdo jednou/dvema vetama vysvetlit? smiley a kdyz ji teda koupim u ptaka, nemuze se stat, ze po mne budou pozdeji chtit dorovnovat cenu letenky na tech zminenych 113 ecek? smiley

0 Citovat

iny predajny kanal, "dumpingova" cena pri pouziti specifickej platobnej karty aby sa objavili vo vyhladavani ako najlacnejsi a pod.

0 Citovat

Určitě se teď objeví nějaký článek u šťastného letu na to, jak ohnout matrix, ale budiž smiley

Termíny vyhledáš jednoduše následujícím nastavením na http://matrix.itasoftware.com/. Výsledek bude letenka za 1.700 Kč, ale po zadání na momondo je to zmíněných 770 Kč.



Aguero: té ceny jsem si taky všiml. Např. PRG-HER za 3 tisíce, ale na webu to nejde pod 200e. Buďto dostali od Aegeanu privátní fare, nebo si to zase jen vycucali z prstu a rezervovat to nešlo.

0 Citovat

A3 je cely zaujimavy.. vcera som pozeral Bejrut z Budapesti, cez OTA naslo kopec moznosti, ale priamo cez Aegean stranku nic:) (kvoli priplatku za batozinu, kedze OTA vyhladalo len najnizsiu triedu)

0 Citovat

Mily Davide,

tveho serveru si nesmirne vazim, proto bych byl nerad, kdyby se tu zminila byt v jen naznaku chodobna stranka pana Bocka, ktery prosi o zakazniky a breci na fb profilu, jak pres nej nikdo nekupuje letenky. Holt, kdyz jeho web vypada jak z pralesu a jisty clovek asi nechodil na hodiny naseho jazyka ve skole, takhle to dopada. Jen at si to zkopiruje, ful jeden.

0 Citovat

Myslím, že už je to opravené

0 Citovat

vyzera to tak, uz len okolo 1200 CZK, ale da sa aj Budapest, Berlin aj Vieden...a aj prestup dlhsi, takze mozno vhodnejsie:)

0 Citovat

Kdyby někdo potřeboval nahonit segmenty pro status, tak jsou na zimu aktuálně dostupné zase one–way tarify z minimum ceny.

0