Jednosměrné letenky z Varšavy s cca 17 hodinovým stopem v Athénách nyní na Tripstě  .

[A3] WAW - PRG za 775 Kč (one-way)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Nejaky tip na ty segmenty Davide?? mam momentalne u Reku asi 8500Mil za eror s Turkish do Tokya a nejaky vyssi statusek by se i hodil....

0 Citovat

v návaznosti na moje listopadový LUZ-TLV-LUZ sem tam hodil WAW-ATH-PRG poprve jinak nez primo pres aerolinku a tak nejak nevim jestli je v poradku ze sice mam booking reference kod ale stale nemam eticket cislo, konkrétně sem to risknul přes gotogate (přímo aegan 90€, gotogate 1400kč) tak nevím jestli čekat nebo volat na "reservation dept." aegeanu tak jak se mi objevuje u nich na webu...

0 Citovat

Pokud se dostaneš do správy rezervace, není třeba panikařit.

0 Citovat

Mám u Aeganu na FFP Blue status a cca 15, 5 tisíce mil.

Je tam uvedeno until 2. října 2017. To znamená, že to pak propadá?

Pokud bys měl Dave prosim nějakej tip, jak co nejlevněji získal 4 lety, abych měl Golda, tak sem s nim.

Jinak pak mám v příštím roce 3 lety s Air Canada z chybovky (Vancouver, Miami a New York), tak bych si pak rád zašel do salónků nebo zkusil požádat i o upgrade.

0 Citovat

Propadá ti let, který byl toho 2. října. Z výpisu zjistíš, o kolik mil přijdeš. Tohle se mi u aegeanu líbí. Nemají žádné roční okno, ale fakt počítají 365 dní.

Na salónky potřebuješ Gold, což obsahuje 24.000 mil + 4 lety.

(propadají ti míle na status, míle na bonusové letenky zůstávají dál v platnosti)

Stříbro máš za 12.000 mil + 2 lety a dostaneš 2 poukazy na upgrade s Aegeanem + 4 vstupy do salónku v Řecku.

Závěr je takový, že bych do 2.října proletěl ty dva lety, abys dosáhl na stříbro. Propočítej si, kdy dosáhneš na 24.000 mil, abys měl na účtě i ty další 2 lety (celkem už 4) a s letenkami do Ameriky si dosáhl na zlato.

Kolik vyděláš mil najdeš zde http://www.wheretocredit.com/cal...Z-PRG-AC-K

0 Citovat

Do konce září jsou levné jednosměrky ze Soluně do Prahy/Budapešti. Sem se dostaneš právě z té Budapešti. Např. 24.9. BUD-SKG a pak přes noc s návratem 25.9. SKG-ATH-BUD.

Pokud to bereš jako nutnost, asi bych spíš koupil PRG-ATH-SKG-ATH-BUD o víkendu 30.9.–1.10. za 4710,- https://www.cestujlevne.com/lete...2017-09-30

Škoda toho ultimáta do konce září, pak by to nemuselo stát tolik :) propočítej ty míle, o kolik asi přijdeš, jestli bys to nemohl o pár týdnů posunout. Tady za to máš 2.190 mil.

0 Citovat

Kacířská: jestliže vstup do salónku obvykle vyjde pod tisícovku, fakt se vyplatí kupovat letenky za čtyři pět tisíc?

0 Citovat

Ne do všech salónků můžeš platit vstup :) jinak je to samozřejmě na zvážení každého. Občas je fakt lepší Priority Pass, protože se nemusíš omezovat jen na lety s jednou aliancí.

0 Citovat

čau dave, tak jsem to přepočítával, v říjnu se mi odečtou jen míle za zpátečku PRG-Tbilisi s TK, hlavní nálož mílí mám z prosince, když jsem měl megatrip s Ethiopians.

Nenajdeš prosim tak něco do cca 7. prosince?

0