Ahojte, hladam letenku na Sardiniu alebo Siciliu v priebehu septembra, z odletom BTS, BUD, VIE. Najrozumnejsie mi vychadza ryanair s odletom z BTS, avsak cena je 158 eur, co sa mi na ryanair zda vela. Pri inych kombinaciach mi vychadzal let o par eur menej s prestupom v Milane okolo 5-6 hodin. Oplati sa cakat, ze pribudnu nejake terminy? Pocul som ze tato linka ma byt zrusena, tak velku nadej tomu nedavam. Pripadne viete poradit, inu kombinaciu v tychto terminoch?  .

Sardinia/Sicilia

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahojte,

hladam letenku na Sardiniu alebo Siciliu v priebehu septembra, z odletom BTS, BUD, VIE. Najrozumnejsie mi vychadza ryanair s odletom z BTS, avsak cena je 158 eur, co sa mi na ryanair zda vela. Pri inych kombinaciach mi vychadzal let o par eur menej s prestupom v Milane okolo 5-6 hodin. Oplati sa cakat, ze pribudnu nejake terminy? Pocul som ze tato linka ma byt zrusena, tak velku nadej tomu nedavam. Pripadne viete poradit, inu kombinaciu v tychto terminoch? smiley vdaka.

0

Budapest-Alghero s Wizz 15. septembra za 7000 HUF co je cca 23 euro

a naspat 21 septembra cez Bergamo do Bratislavy za cca 42 euro

0 Citovat

Vloni jsem na konci července kupoval letenky Bratislava-Trapani na druhou polovinu září za cca 40EUR, zpáteční o několik dní později přes Řím za cca 70 EUR (2x35). Bylo to super - brzy ráno z Trapani do Říma, tam celý den na prohlídku města a večer odlet do Blavy... vše s Ryanairem.

0 Citovat

Asi by som zacal wizzom 15. z Budapesti - Alghero za 22€ a odtial mas uz siroku paletu vyberu napr. 25. septembra spet do Budapesti za 40 € alebo su aj ine dni a aj do Bratislavy. resp. ak chces precestovat Sardiniu tak z Cagliari cez Rim ci Milano, pohladaj na azair. Mozno sa na Sardinii stretneme smiley ja som to trasoval v priebehu pol roka priebezne Budapest- Alghero 12,5 € \ zadarmo , Alghero - Janov zadarmo , Janov - Rim vlak za 9,9 € a este mi treba kupit odtial spet do Budapesti cca 20€ \ zadarmo ... len rozmyslam ci to nepretiahnut do Neapola uz ked som tam a odtial Budapest.

0
3 reakce