no, urobil som si naň svoj názor....majú momentálne akciu na 10€ zľavu z cien leteniek...ale ! vami vyhľadané lety stoja v priemere o 13€ viac ako keď si ich nájdete priamo cez web stránky konkrétnych leteckých spoločností. u eDreams keď teda by ste využili tu ich "úžasnú" zľavu 10€ tak stále by ste kúpili letenku drahšie ako priamo cez leteckú spoločnosť. Takže mňa tieto vyhľadávače teda nepresvedčili... .

eDreams

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

Ahojte. Mám problém. Chcela som si kúpiť letenku na Quatar airways, ale buď som sa zle preklikla, alebo ma jednoducho presmerovalo na edreams. Kúpila som ju za 500€...ten deň sa zmenili podmienky v krajine a musela som ju zrušiť (vôbec ma nechcelo pustiť zrealizovať zmenu letu). Opatrenia trochu zvoľnili a chcem vycestovať v blízkej dobe a rada by som si uplatnila refundáciu. Prišiel mi mail, že mám open ticket do mája 2022, ale žiadny postup ani voucher ako by som mohla zakúpiť novú. Máte niekto skúsenosť ako postupovať? 

Snažím sa s nimi komunikovať cez maily, ale vždy len napíšu aby som sa obrátila na call centrum. Keď sme volali tak povedali, že už sa s tým nedá nič robiť, lebo už je po dátume odletu. V aplikácii však vidím, že sa stále čaká na odpoveď od aerolinky. 

0 Citovat

Levné letenky - https://tonzes.com/flycz.htm Profesionální a proklientský přístup, ochota a rozumné ceny. 

0